[Fniz lizm]

2

Idag hadde jeg tenkt å være en flink student og sitte litt på skolen med bilder. Men akkurat nå faller jeg sammen i hysterisk latterkrampe bare av tanken på å sitte på skolen i mitt tilstand. Litt redusert enda jeg ikke har drukket. Jeg tør ikke tenke på hvor redusert visse andre er idag.

Gunhild og jeg så for oss at det skulle bli en av de vanlige festene med masse folk, musikk og dans. Men på grunn av sykdom var det mange som ikke kunne komme. På det meste var vi «bare» ti stykker i kollektivet. Men vi hade jättekoselig! Spesielt jeg. Thihihi. Ble sjarmert i senk etter omtrent ti minutter.

Halv ett dro vi til Naken. Første etasje var åpen og så å si ALLE lesbene jeg kjenner, var der! De første femten minuttene gjorde jeg ikke annet enn å smile, hilse og klemme. Det er så koselig å se folk igjen. (Hei, hei!)

Etter at mesteparten av hilserunden var utført, fant jeg tilbake til de jeg kom med og noen gikk ganske rett på sak. Som om jeg ikke var sjarmert nok fra før altså, hihi.

I løpet av kvelden rakk jeg å stikke innom Elsker og London også. Traff på cirka alle jeg kjenner overalt. Og hadde det überkoselig. Mihihi. (Uff, jeg høres ut som en fnisete fjortis, guuuri… Fniz, lizm.) Etterhvert dro jeg tilbake til Naken, alene, og fant jakka mi, Lina, Stine, Hun, Marita og en flokk jenter.

Klokka var rundt fire og det skulle være nach hos Marita, men etter at vi gikk den lange veien opp til slottet hennes, ble vi kastet ut fordi det var noen som trengte skjønnhetssøvnen. Men aldri så ille at det ikke er bra: Jeg fant en kylling på hjemveien! Klokka fem om natten tuslet Lina, Alex og jeg fra Majorstua til sentrum, alle i delvis koma.

Jeg glemte å ta med nøklene mine hjemmefra igår kveld, så jeg måtte overnatte hos Lina, som bor i nabooppgangen. Kjempesnilt av frøkna. Klokka ti (nei, klokka ni var det vel nå som det er ekkel vintertid) våknet jeg delvis, takket pent for meg, sjanglet nedover, ringte på døra til Gunhild-stakkar slapp meg inn, sjanglet oppover og inn i dusjen.

Gjett om jeg trengte en dusj. Og litt sjokolade.

Konklusjon: Veldig bra kveld. Veldig. Definitivt. Fniz.

2 kommentarer til “[Fniz lizm]

Comments are closed.