[Bah, hihihi og iiih]

3

Gjett hvem som var på skogstur fire timer etter oppvåkningen fra en lang natt? Meg. Faktisk. Manja, en av de nye vennene mine, inviterte meg med på en tur med hunden hennes. Det ble en lang, men hyggelig tur. Tipzy var skikkelig søt!

Etter turen rakk jeg en rask hvil og et par brødskiver før jeg trasket til Elsker og traff Rolf Inge. Han og jeg var de eneste gjestene der. Kos med te og kaffe mocca mens vi lå og sløvet i verdens beste sofa. Stakkars Ingelin var på jobb etter å ha jobbet som nattevakt. «Jeg døde litt da vekkerklokka ringte», uff.

Da vi følte at vi hadde sløvet nok, la vi ut på en liten byvandring i det forfriskende været (mye vind, rusk og regn, hærrrlig!). Til Aker Brygge, videre mot Tinghuset, trikk opp til Bislett, tusle til Hegdehaugsveien og trikk videre til Majorstua.

Etter at Rolf Inge var trygt plassert på t-banen til Ullevål Stadion (Ålesund mot Vålerenga var det visst…?), tok jeg trikken til Lille Frogner Plass. Det var dessverre ingen kylling der. Tuslet videre til Solli plass, mellomstoppet på Deli etter Dr Pepper og Kina og tok bussen hjem.

Fant Stine utenfor porten og vi oppdaterte hverandre på hva vi gjorte på hver vår kant i løpet av lørdagskvelden (tihihi!) før Stine dro hjem. Resten av kvelden ble D A F F. Deilig.

Opp tidlig idag, prøvde å ta noen HenriCartierBresson-aktige bilder, men bah. På skolen fikk vi klisjéoppgave («Høst») som ble besvart med klisjébilder (gule, oransje og røde blader på bakken eller i trær. Jeg tror de fleste var litt trøtte idag.) Vi så også en film om Annie Leibovitz. Hun er kul.

Lyttetrening = Strålande.

Daffing til jeg dro til Holmen bare for å finne ut at det ikke var noe poeng i å dra dit. Fikk brukt kvelden til å ta bilder til temaoppgaven. Nå har jeg alle fem bildene i boks! Skal redigere som pokker imorgen og på onsdag. Og så var det refleksjonsnotat. Jeg har satt av torsdag til skriving. Bah.

Imorgen skal jeg leke modell og magasinfotograf (= tverrfaglig prosjekt mellom fotografi- og journaliststudentene på skolen) før jeg skal lime meg fast til Macverket og redigere.

På onsdag kunne jeg ha vært med og fotografert til en motereportasje. Men selvfølgelig har jeg undervisning da. Typisk.

Håper noen skjønte hva jeg har knotet ned i dette innlegget. Jeg føler at jeg er litt bah idag. Sånn i tillegg til «hihihi» og «iiiih». Jeg gleder meg til lørdag. Treffe noen igjen, hihi.

3 kommentarer til “[Bah, hihihi og iiih]

Comments are closed.