[Dans vs. dans]

0

Jeg har danset hos KGB i åtte år nå og jeg føler at det er på høy tid å avslutte kapitlet. Ikke bare fordi KGB ligger i Sandvika og Asker, men også fordi gjennomsnittsalderen ligger på «fjortis» og fordi jeg føler et behov for nye impulser, nye lærere og det ukjente.

Derfor sitter jeg og titter på ulike danseskoler i Oslo. Hittil står KHIO frem som den sterkeste kandidaten av de tre skolene jeg fokuserer på. Nivået der ligger på avansert/profesjonelt og jeg er litt i tvil om jeg er god nok til å gå der.

Jeg har satt opp for- og motpunkter for de ulike skolene:
KHIO
-Høyt nivå.
-Høyere gjennomsnittsalder.
-Forskjellige lærere.
-Ikke så stort utvalg av stiler.
-Klippekort à 30 klipp = 3300,-
-Store og lyse lokaler.

Terpsi/Den Norske Balletthøgskole
-Trolig fjortis-gjennomsnitt.
-Større utvalg av stiler.
-«Tren så mye du vil for 3900,-»
-Store og lyse lokaler.

Spin Off
-Trolig fjortis-gjennomsnitt.
-Stort utvalg av stiler.
-Tre små saler.
-Tre klasser i uken = over 5000,-
-Ligger i gangavstand.

Jeg har tenkt på Bårdar også, men er ikke helt sikker ennå:
-Veldig stort utvalg av stiler.
-«Tren så mye du vil for 4200,-»
-Store, men nedslitte og enkelte mørke saler.
-Flinke lærere.
-Alle slags nivåer.

Dette er vanskelig.