[Verdens åttende underverk]

0

Først tar vi litt verbbøying:
Jeg har julebrus!
Jeg hadde julebrus…
Jeg skulle ha kjøpt mer julebrus.

Det var dagens verb og moralen i denne leksa er: Kjøp mer enn én flaske neste gang.

Igår skrev jeg om kreativ apati. Idag morges snakket jeg litt formanende til meg selv om hvor viktig det er å ikke synke hen i apatien, men heller sparke meg selv bak og komme i gang med ting som skal gjøres. Dermed satt jeg på skolen i tre timer og så gjennom bilder og redigerte dem.

Har også fått tak i journalisten «min» til magasinprosjektet, samt spurt Rolf Inge om han kan stille som modell til reflektorbildet imorgen. Brukte også litt tid på å tenke ut hvordan jeg vil løse oppgaven om lys og lang lukkertid. Jeg føler meg flink.

Etter skolearbeidet, dro jeg til Sandvika for å titte på verdens åttende underverk. Også kjent som Sandvika Storsenter. Den nye delen er så… soss. Det var nesten som å spasere gjennom en helt annen verden der alle er skumle marsboere.

Jeg hadde mye å drasse på, så det ble bare med en rundtur. Av alle butikkene brukte jeg nok mest til inne på Toys’R’Us. Der traff jeg på en dame som så kjent ut. Jeg smilte pent til henne siden jeg automatisk gikk ut fra at hun var noen jeg har truffet før. Etterpå tenkte jeg: «Joda, hun så kjent ut, MEN kjenner jeg henne? Hvem var hun egentlig? Åh! Dyrelegen Trude Mostue!»

Jaja.

Jeg øvde på å ta dansebilder i hip hop-klassen idag. Siri spurte meg om hun kunne få se på bildene hvis jeg fikk noen gode bilder. Jeg tror jeg fikk et par tøffe bilder. Kanskje jeg jobber som fotograf for KGB en dag? Det hadde vært bra.

Ikveld skal jeg slappe av. Tra la la.