[Kreativ apati]

0

Idag er jeg støl på baksiden av leggene. For jeg var med på et par barreøvelser i klassisk igår kveld. Bare litt lett plié før jeg tøyde ut resten av timen. Gjorde også litt mage-, rygg- og brystøvelse veldig sakte og veldig forsiktig.

Jeg skulle til Sandvika ikveld også, men jeg ombestemte meg da jeg oppdaget at det bare var fem minutter til bussen kom. «Å passe tiden» har visst gått ut av vokabularet mitt for lengst.

Mens vi snakker om å passe på: Jeg må begynne å vurdere viktigheten ved å skrive opp ting. Hele tiden tar jeg meg selv i å tenke «Var det noe jeg skulle gjøre imorgen/til helga/[sett inn dato]?!», med et snev av panikk over tanken. Denne uken har jeg avtalt med Mmkay, Stine og Stinemmkaysin (akk, så kreative foreldre dere Stine’er har…) at de skal komme på fest i kollektivet. Plutselig kom jeg på at jeg skulle i bursdagsfesten til noen samme kveld. Auda.

Kreative hjerner finner kreative løsninger. Bare synd at jeg befinner meg i en tørkeperiode når det gjelder å være kreativ. Temaoppgaven skal leveres inn neste fredag og jeg føler at jeg ikke har gjort noe. Er bare fornøyd med portrettet av Metallicatrollet (selvfølgelig! Søte jenta, jo!) og til de andre bildene kommer jeg bare på oppbrukte klisjeer.

I tillegg skal jeg redigere alle bildene, skrive refleksjonsnotat (nåde…), være med på et magasinprosjekt og ta et Henri Cartier-Bresson-aktig bilde. Sistnevnte er frivillig, men jeg har heldigvis mulighet til å fikse bildet.

Jeg skulle ønske at jeg ikke ble apatisk av stress.

Nå kom jeg på hva jeg skulle på tirsdag! Skal jo være modell for Nina. Må finne ut når hun hadde tenkt å ha session siden jeg kanskje skal få tre små gærninger på middagsbesøk. Det er skummelt fascinerende hvordan ting hoper seg opp.

Mens jeg satt her og trykket i vei, snek en idé plutselig inn i hodet mitt. Kommer vel til å bruke resten av kvelden på den. Klassen min kommer til å bli så lei av trynet mitt snart, haha. Jeg er jo oftere foran kameraet enn bak.

Hva pokker var det det jeg skulle gjøre imorgen?!