[Morgengretten som pokker]

0

Noen må ha vasket meg innvendig og utvendig med eddik i løpet av natten. Maken til surt morgentryne skal man lete lenge etter. Hadde jeg truffet Linn eller Gunhild utenfor døra, ville jeg bare ha sagt «Grmf.» Heldigvis er de ikke hjemme, så de slipper unna denne omgangen.

Og så er jeg støl på innsiden av lårene. Jeg var hos legen igår og fikk tillatelse til å begynne med veldig lett og forsiktig trening, så på kvelden var jeg med på oppvarmingen i moderne. Sånn kan man bli litt støl av, spesielt hvis man har arrvev, som jeg tydeligvis har fått.

Fikk en strekk på innsiden av høyre lår i vår og har vært plaget av den siden. Karianne mente at jeg kan ha pådratt meg arrvev siden det fremdeles gjør vondt. Så jeg skal prøve å få en time hos Olav Kise. Akupunktør som visstnok er flink til å gjøre nåleputer av dansere.

Jeje.

Møh.