[Dårlig/bra]

2

Dagens nedtur:
Trøtt og sulten.

Dagens opptur:
Jeg er visst ansatt som ryddehjelp på Naken!
Jeg fikk pratet litt med Toni Ferraz!
Snart middag!
Melkesjokoladeis til dessert!

Jeg er dødstrøtt for jeg har ikke sovet siden 9-tida og før det fikk jeg bare fire timers søvn. Det var prøvejobbing på Naken i natt og det gikk bedre enn forventet (ingen tabber, ingen stress og grei kommunikasjon). I slutten av mai får jeg beskjed om når de trenger meg på Naken i juni. Hurra!

Jeg spiste brunsj hos Annia i 12-tida. Hun og Nina var skikkelig bakfulle, så de var temmelig stille av seg. Men det var koselig å komme på besøk. Annia bor skikkelig fint til. Fin stor leilighet som hun deler med tre personer.

Jeg hadde beregnet god tid til reisen til Sandvika. Dessverre viste det seg at informasjonen jeg fikk av Trafikanten var feilaktige. Etter å ha ventet i tyve minutter på en buss som aldri kom, begynte jeg å bli litt nervøs. Jeg begynte til og med å sminke meg, sittende på fortauet ved Frogner Kirke, for å være sikker på at jeg ville rekke å bli klar før forestillingen.

Satt ny rekord i sminking, jeg. Og etter å ha ventet enda lenge til, valgte jeg å ta 31-bussen til Lysaker og bli plukket opp av lillebror der. Utrolig nok kom jeg meg til kulturhuset ti minutter FØR fastsatt tid. Puh.

Mens jeg slo ihjel ventetiden, tuslet jeg litt rundt bak scenen. Traff Toni Ferraz og fikk pratet litt med ham. «Du husker det sikkert ikke, men da du var med i Chicago skrev du et brev til meg.» Skikkelig koselig person!

Selve forestillingen gikk fint og nå sitter jeg hos mamma på Gjettum og skal straks spise middag.

2 kommentarer til “[Dårlig/bra]

Comments are closed.