[Naken til frokost]

0

En halv marsipankake ligger i magen min og godtgjør seg og jeg føler et stort behov for å gjøre som Zorro: krølle meg sammen og snorke litt.

Jeg burde faktisk ta meg en lur. Kvelden er fremdeles ung og den kommer til å bli steingammel før jeg får komme i nærheten av drømmelandet. Det er prøvejobbing på Naken idag og de holder åpent frem til halv fire i natt. Guri. Jeg er litt nervøs.

Det blir morsomt å se om jeg klarer å komme meg opp imorgen. Skal på frokost hos kusina mi. Heldigvis blir det ikke noe stress å komme seg til henne, bussen stopper rett utenfor der jeg bor og…

Nå ble jeg litt usikker på om det ikke blir noe stress. Men det kommer nok til å gå greit på en eller annen måte. Jeg kommer meg dit uansett hva som skjer.

Etter frokosten skal jeg surre meg til Sandvika for å danse Goaskinviellja i kulturhuset. Noe slags festforestilling med politikere og snobbete Bærumsfruer i bunad, tror jeg. Og Toni Ferraz, dere!

Apropos forestilling, det later til at nesten alle jeg kjenner kommer til forestillingen på søndag. Choco og Gullfisk1 skal dit, Martine, Julia og Kevin kommer, familie og så videre… Gleder meg!