[Døgnvill mote]

0

Idag er det onsdag, ja? Litt vanskelig å holde styr på denne døgnvillheten min til tider, kjenner jeg. Dagene går liksom i ett. Men jeg husker fremdeles hva jeg gjorde igår. Tadaa.

Dagen startet grytidlig (etter en altfor sen kveld med kos) og det ble til at jeg måtte ta en høneblund på sofan i klassen mens de andre lekte med lys og foto. Klarte jo ikke holde meg våken ellers.

Det gikk bedre i andre time. Vi holdt på med Photoshop og jeg lærte masse überkult. Jeg kjenner at det er litt deilig å ha peiling nå for da slipper jeg å photosjåppe på meg betennelse i armen slik som i høst.

Jeg er ikke helt sikker på hva jeg gjorde mellom skolen og dansen. Sov mer, tror jeg. Dansingen var morsom, spesielt jazzen. Koreografiene er alltid så kule. Mo, Kari Anne og tolken kom til Bårdar og vi brukte litt over to timer på å snakke om motevisningen, improvisere litt og prøve klær.

«Hvilken motevisning?» Mo og jeg skal danse litt på Oslo Underground Fashion og det kommer til å bli så vanvittig bra! Designeren Kari Anne ønsket en visning litt utenom det vanlige «svisj-svisj over catwalken med eddiktryne». Selvfølgelig var Mo og jeg de rette for denne saken, hihi. Gleder meg!

Etter møtet tuslet vi hjem til hver vår, og jeg regnet med at jeg kom til å legge meg tidlig og alene. Trodde man, ja. Litt etter midnatt var jeg på vei til Grønland og slapp å sove alene. Hurra. Det var deilig å våkne med henne ved meg idag. Jeg kan godt tenke meg å våkne slik hver dag. Blir mindre morgengretten på den måten. Hihi.

Stakk innom skolen en ti minutters tid og lånte en jakke som jeg skal fotografere. En kjapp frokost senere var jeg på vei til Storo og SATS. Har nesten aldri tid til å trene nå som vi holder på med det kjedelige reklameprosjektet og idag SKULLE jeg trene, dermed basta.

Som alltid var det deilig å trene. Tok litt sol etterpå for å vedlikeholde Brasil-fargen min og generelt fordi litt sol er digg nå som været er så sluddete. Gleder meg til sommer!

Nå skal jeg være flink reklamefotograf. Bah.