[Ta det som det kommer]

0

Soundtrack: Take it as it comes – The Ramones (helt tilfeldig låt, sådetså)

Dagen startet med at jeg våknet klokka ni. Deilig hvis det ikke hadde vært for at skolen startet klokka 8. Akk o’ve, jeg merket ikke vekkerklokka igjen. Jeg sov vel for dypt, for det eneste jeg husker er en sort intethet. Omtrent som å være død, hvis man ikke tror på gjenfødsel eller Himmel/Helvete.

Da jeg omsider kom meg til skolen, fant jeg klassen min i datarommet. Eller jeg fant deler av klassen min. Mange som er borte for å bli ferdige med reklameprosjektet. Jeg satt bare og sullet og så på bilder jeg tok igår. Yay.

Jeg slet veldig med å klare å snakke ordentlig hele morgen på grunn av teit tannkjøtt. Gjett om det var veldig stas med en mamma som er tannpleiesekretær for plutselig var jeg på vei til Bekkestua for å få sjekket kjeften.

Tannpleieren pusset og pirket skikkelig (AU! AU! AU!) før jeg slapp ut av stolen med en fancy mono-tannbørste som jeg skal bruke til å pusse akkurat den lille delen av den ene fortanna mi som er blitt ufrivillig blotter. Jeg er så heldig. Den fabelaktige kroppen min finner på mye skøy.

Resten av dagen frem til nå har jeg… sittet hjemme, lest ut Liseys historie, lest Hellraiser, spist litt suppe og skrevet refleksjonsnotat. Skulle egentlig danset, men jeg følte at denne dagen har vært nesten like teit som gårsdagen og jeg ville ikke knuse selvtilliten min helt ved å dumme meg ut på dansen, haha.

Skal bare skrive ferdig notatet nå, så skal jeg enten lese ferdig en bok til eller se en film. Hurra!