[Deli-frust]

0

Jeg er blitt ufrivillig kjøtteter takket være Deli de Luca. Jeg var nettopp innom en Deli for å kjøpe en lunarossa med kylling. KYLLING. Jeg peker på den jeg vil ha og sier «Med kylling.» Ekspeditøren smiler og er kjempehyggelig der han putter maten min i varmeovnen og tar imot pengene.

Jeg går skrubbsulten hjem og gleder meg til kjempegod lunarossa med kylling. Tar en bit. Merker at det smaker litt annerledes. Tar en bit til. Merker den rare smaken. Og oppdager en SALAMI! Hele greia er full av SALAMI og SVIN!

Begynner å bli irritert på Deli-folka. Jeg har ikke noe å klage på angående kundeservice, de fleste er blide og hyggelige. Men de har overhodet ikke peiling på hva som er hva i disken! Kjøtt istedetfor kylling, panini istedetfor calzone, calzone istedetfor lunarossa und so weiter.

SKJERPINGS!

(Siden jeg fikk så mye pes: Jeg har en trøblete mage som ikke er glad i svin eller oksekjøtt. Derfor skiller jeg mellom KYLLING og KJØTT. Det er kanskje ingen stor forskjell for dere, men det er det for meg. For hel-vegetarianere er det GRØNNSAKER og KJØTT.)