– Bloggeksperiment –

7

Det er mye rart som kan skje om natten. Man kan sette seg i godstolen med planer om å se en film før man klatrer til sengs. Eller man begynner å lese en blogg som fører til en annen blogg og plutselig er klokka halv to. Høres det velkjent ut? Mens man sitter og tenker «Jeg skal bare lese ett innlegg til… Enda et til… Og et til…», merker man plutselig inspirasjonen komme snikende.

Jeg har jo en dagbok fra før. Men den består for det meste av en «statisk oppramsing av dagen min iblandet et snev av NOE som forhåpentligvis gjør lesningen et par hakk mer interessant» (jeg siterer meg selv, fritt etter hukommelsen). Slike dagbøker har en tendens til å drukne i mengden, uansett hvor mye NOE de inneholder. Og i grunn skriver jeg dagbok mest for min egen del.

Ideen min har ligget i bakhodet og gjæret en lang stund nå. Og i natt ble ideen tilsatt noen dråper inspirasjon, blant annet takket være Virrvarr og Grøftekanten. Jeg har lyst til å skille mellom min DAGBOK og min BLOGG. Jeg har lyst til å være kreativ. Jeg har lyst til å skrive innlegg med mening. Jeg har lyst til å vise at jeg kan tenke (haha). Jeg kunne ramset opp mange «Jeg har lyst til…«, men jeg antar at dere har skjønt poenget mitt.

Jeg kommer ikke til å ta opp noen konkurranse med Elisabeth I.C, Esquil og resten av eliten, selv om det å få utgitt en bok, er unektelig kult. Men jeg vil ha en BLOGG der tankene mine ikke drukner i oppramsingen min av hva jeg har gjort idag, igår og i forgårs. Så…

Velkommen til mitt bloggeksperiment.

7 kommentarer til “– Bloggeksperiment –

 1. >Konkurranse kjære? Ikke tull! Jeg er da ikke verdig i en konkurranse. Skal linke til deg jeg.

  :)
  jeg skal følge med!

 2. >Ah- inspirerte jeg deg? Nå ble jeg skikkelig glad! Velkommen skal du være, Ithil! Jeg følger med ^-^

  *bookmark*

 3. >Elisabeth I.C.: Da er vi to ;)

  Virrvarr: Ja, du skriver jo så veldig bra. Jeg ble sittende til langt på natta fordi bloggen din var så interessant å lese :)

  Grøftekanten: Takk, takk! :D

 4. >Jøsses, må vel følgje med her óg då. Har vurdert å opprette ein blogg til (har to no) sjølv.

Comments are closed.