[Barbering og eksperiment]

4

Det er ulovlig sent på natten med tanke på at jeg ikke befinner meg ute på byen mens jeg er supersosial. Jeg skal bare (hørt den før?) knote ned et lite innlegg før jeg kryper til sengs.

Jeg så Sweeney Todd idag. Jeg elsket den. Seriøst. Bimboen som satt ved meg på kinoen, likte den ikke. Men hun luktet rart og brukte mobilen midt under filmen, så det spiller ingen rolle. JEG digget filmen. Det er det viktigste.

Etter filmen gikk jeg til Klingenberg og fant Foto-Linn med et knippe venner i kjelleren der. Det ble faktisk en ganske supersosial kveld, for jeg PRATET en del. Jeg føler meg mer inkludert når jeg SNAKKER enn når jeg sitter med papir og penn, logisk nok. Det er lettere for meg å komme i gang med snakkingen nå som jeg har klart å gjennomføre en presentasjon for en hel klasse uten tolk.

Det er en deilig følelse å bli frigjort fra mobil, papir og penn.

Jeg kom hjem rundt halv midnatt og hadde opprinnelig en plan om å kanskje se en film før jeg la meg. Men dere vet hvordan det er med internett: Man begynner å lese et sted og finner link til et annet sted, som har et link til… Plutselig fant jeg ut at nå skal jeg lage en BLOGG.

Dagbok er jo koselig å skrive, men jeg føler at det bare blir en statisk oppramsing av hva jeg har gjort. Selv om jeg prøver å skrive på en interessant måte, så er og blir dagboka mi en oppramsing. BLOGG er noe helt annet. Jeg gleder meg til å se hvor dette eksperimentet mitt fører hen.

Det rykker litt i forfatternerven min, men klokka er halv tre (hvor ble tiden av?!) og jeg sovner snart sittende.

4 kommentarer til “[Barbering og eksperiment]

  1. >Kino er gøy, ja! Spesielt når det viser seg at filmen treffer nøyaktig den målgruppen jeg tilhører :D
    Sweeney Todd <3 <3

    Hihi, koselig å høre at du liker dagboka mi ^^

  2. >Det var en fortreffelig kveld! Petter snakket om hvor fint det var å møte deg. Han var helt salig.

Comments are closed.