[Parykk og fjas]

0

Idag har jeg svidd av litt penger, men bare på nødvendige ting. Jeg måtte styre meg for å ikke svi av litt mer penger, for plutselig oppdaget jeg at H&M har fått massevis av plagg som jeg siklet lenge etter. Det var vanskelig, men å bruke «New York, New York, New York…» som mantra gjorde det litt lettere å tusle ut av butikken med bare et naglebelte i posen.

Forøvrig kjøpte jeg en rød parykk (nødvendig, veldig nødvendig), to BB-shorts (undertøy er alltid nødvendig), ansiktskrem, øyebrynskniv, Savex og ekstra effektiv antiperspirant.

Parykken er til en selvportrettidé som jeg har tenkt en del på i det siste. Forhåpentligvis kan jeg ta bildet snart-snart! Jeg skal også bruke parykken i New York. For atte, hvis vi skal se RHPS, så vil jeg kle meg ut som Magenta. Amen.

Igår kveld fikk jeg impulsbesøk av ei svensk jente som jeg hadde som brevvenninne da jeg var 11-12. Vi møtte hverandre for første gangen igår og det var veldig koselig. Moro å endelig treffe noen man har brevvekslet mye med. Vi spiste pizza, så film og pratet. Vi gjorde også kål på en flaske hvitvin.

Vanligvis liker jeg ikke vin, men denne var faktisk god. Så god at jeg tittet innom Vinmonopolet for å se om de hadde den der. De hadde ikke den og litt bra er det igrunn, for den var farlig god.

Imorgen skal jeg se Sweeney Todd!