[Bilder og livstegn]

4

Jeg har bilde! Se! Se da! Sundown (Tatt av Mary-Lou. Men det er MOI på bildet, yey!)

Siden sist har jeg vært på visning på Grünerløkka. Visningen gikk ganske bra. Veldig bra, faktisk. Første juni blir det flyttings! Rommet er omtrent like stort som det jeg har nå, men jeg har sittet og sett for meg hvordan jeg skal innrede det slik at det virker luftigere enn mitt nåværende rom. Jeg trenger en 120×200 seng, en eller to oppbevaringskasser til å ha under senga og en sånn hylle som Gunhild har, med ditto bokser (mamma, pappa, resten av familien og alle vennene mine: kan dere ta med meg på IKEA-shopping i bursdagsforskudd, ja?)

Igår skulle jeg og hun som har rommet nå, ordne med depositumet. Lettere sagt enn gjort. Vi skulle til Handelsbanken, så vi trippet til Kirkegata. Der fant vi ut at Handelsbanken hadde flyttet. Det hang et kart der, heldigvis. Men de fleste som kjenner meg vet hvordan det er med meg og retning. Vi endte opp på Rådhusplassen, nærmere bestemt på et arkitektkontor (Hallo? Hva skal vi forvente når det står Handelsbanken med Hollywood-bokstaver, TO ganger, utenfor inngangen?) der en vennlig arkitekt loset oss til riktig sted.

Riktig, riktig, fru Blom. Det var hovedkontoret og de driver ikke med depositumkonti, vet dere. «Dere skal til filialen som ligger i Rådhuspassasjen» Så vi gikk dit og fant faktisk en Handelsbank der. Men stoppet eventyret der? Næh. De driver faktisk ikke med depositum der, de heller. Vi skulle til filialen som ligger nær Kirkegata. Altså det nye stedet nær Kirkegata.

På dette tidspunktet var det tjue minutter igjen til banken skulle stenge. Vi brukte ti minutter på å trave tilbake til Kirkegata og fortsette mot Myntgata. Passende gatenavn, for der fant vi Handelsbanken. Riktig Handelsbank til og med! Men vent! Willy, han som har ansvaret for depositumtingene, var ikke til stede.

Jeg skal prøve igjen neste uke, håper jeg. Og neste gang skal jeg klare det!

Etter Handelsbanken-koden (garantert Dan Brown-bestselger) ladet jeg opp hjemme med middag, jordbær og kjeks før jeg dro ut igjen. Målet for denne utfarten var Operaen. Vi har fått en oppgave på skolen: Lag et cover- og et introbilde til en serie som inkluderer Operabygget. Mary-Lou og jeg samarbeidet: Hun fotograferte og jeg var yndig ballerina (som vanlig, hihi).

Resultatet kan dere se i den øverste linken (Sundown). Det var en fantastisk solnedgang mens vi holdt på og jeg ble så inspirert at jeg begynte å improvisere litt. Jeg hadde ikke mye publikum, men jeg fikk velfortjent applause likevel. Og dere! På Fjesboka har jeg opprettet en gruppe som heter ImprOslo. Tanken med gruppa er at dansere (både proffe og amatører) skal møtes på ulike steder i Oslo for å improvisere sammen. Det er kult!

ImprOslos første arrangement blir herved på Operataket 21. juni klokka 21! Kom og se/dans!

Nå skal jeg prøve å gjøre et eller annet viktig før jeg blir kastet ut fra skolen.

4 kommentarer til “[Bilder og livstegn]

  1. >Jeg får ikke opp noen av bildene når jeg trykker på linkene. Blir bare sendt til en bloggerfeilside. :/

  2. >Nå skal linkene fungere fint :) Og neste gang jeg linker til noe, skal jeg trippelsjekke ;)

Comments are closed.