[Au, au, au…]

0

Ubrukelig venstrearm, beinhinnebetennelse, stølhet og generell dårlig form. Ikke rart jeg kastet inn håndkleet halvveis i kveldens klasse. Klarte ikke gjøre noen av øvelsene ordentlig. Bah. Jeg som hadde gledet meg til å danse klassisk. Dumme vaksiner som gir meg liksom-influensa.

Men jeg fikk iallefall gleden av å se det som kan kalles harmoni. En i klassen er så flink til å danse at jeg er sikker på at hun kan bli solist hos Nasjonalballetten før hun blir 25. Etter klassen sa jeg at jeg er fotografstudent og jeg spurte om hun kunne tenke seg å være modell for meg en gang og hun var veldig positiv til det! Tror det kan bli veldig fine bilder.

Har funnet ut at mine kusiners barndomsvenninne (jenta til Hun, faktisk) og Cathrine fra Rud går på samme skole som meg. Med tanke på hvor mange Bæringer det er på NKF, så regner jeg med å se flere kjente ansikter etterhvert. Verden er jo, som dere vet, liten.