[Groggy med litt panikk]

2

Ææææ… Groggy etter en altfor lang middagslur. Man skal jo egentlig ikke sove mer enn 20-30 minutter når man skal lyn-lade, men det var så godt å sitte og snorke litt. Det straffer seg. Ææææ…

Det satt en fyr utenfor her. Han pirket i et STORT sår med en sprøyte eller noe liknende. Det var masse blod på beinet hans. Et forferdelig syn midt blant folk. Uff.

Første skoledag idag. Det gikk greit selv om jeg kjente panikken komme snikende når lærerne listet opp alle tingene vi måtte huske på. De fikk det til å høres nesten uoverkommelig ut. Men det går vel på et vis. Pust, Anne-Line, pust.

Fikk gratis skoleveske og studentkalender masse rabatt-greier. Neste uke skal vi til FotoVideo og shoppe kamera og utstyr. Jeg skal ha Nikon D80 med 18-135 mm objektiv (herme etter Martine, hihi) og stativ. Har 2 GB minnekort fra før.

Har også lyst på softbox, macroobjektiv, fjernutløser og, og, og… Men det kan jeg sette opp på ønskelista. Bare fire måneder og to dager til jul, dere!

Apropos gratis studentting: Er det noen som vet om det snart blir delt ut poser med diverse greier oppi? Jeg vil ha! Og i år er jeg jo ordentlig student, ikke lure-student.

Fikset kortet mitt i banken. Jeg håper det virker nå. Forrige gang jeg fikset kortet, ble det slukt i en bankautomat når jeg skulle sjekke at det virket. Bankdamen hadde visst satt kortet til å bare fungere i Nordea-automatene. Genialt. Denne gangen trykket bankmannen på «Varekjøp/alle bankautomater» eller noe. Krysser fingrene.

Har god tid før kveldens klasse hos KGB. Tenkte å ta meg en rask tur til Kolsås. Så en kylling der igår, nemlig!

2 kommentarer til “[Groggy med litt panikk]

  1. >Hermegåsa! ;)

    Men Nikon D80 er et veldig bra allround-kamera med det objektivet til. :D Så jeg tror du gjør et bra valg.

    Og høres spennende ut på skolen! :D

Comments are closed.