[Paquita]

0

Gjennomvåt av svette allerede før dagen hadde kommet i gang. Jeg gjør jo nesten aldri noe annet enn å løpe rundt og svette, synes jeg. Det var fellesoppstart på Klingenberg Kino. Mange som skulle prate om skolen, jobb, motivasjon og greier. Jan Fredrik Karlsen snakket om ham, seg og Jan Fredrik (hihi) og Erik Faber spilte et par låter for oss.

Maiken fikk samlet troppen og etter en kjapp tur på skolen der vi fikk vite hverandres navn og yndlingstegneserie, dro vi på Egon og spiste. Mange hyggelige folk og det ble mye prat om kamera og bilder.

Etterpå var det sosialisering i bakgården til skolen. Kom i prat med en fyr fra reklame og en fra 2. år fotografi. Reklame-Kim syntes tegnspråk var fascinerende og det syntes Foto-Raymond også. Sistnevnte kunne litt tegnspråk fra før og han var rask til å spørre Keir om han kunne melde seg på et snarlig tegnspråkkurs.

Det norske bandet Nixon spilte noen sanger for oss og i 19-tiden dro jeg fra skolen for å rekke dansetimen i Sandvika. Jeg var i bedre form idag og klarte å være med på hele klassen. Vi avsluttet timen med å lære oss en variasjon fra Paquita . Videoklippen nedenfor viser en omtrentlig lik koreografi. Ikke bli altfor imponerte over oss nå, vår koreografi er kraftig forenklet i forhold til den i videoen.

Fikk most litt på Choco og Gullfisk1 på Oslo S ikveld! Det var koselig å se dem igjen, selv om det bare ble et par minutter. De satt i samme togvogn som en hyperaktiv pervo som innbilte seg at å sleike vinduet er et bra sjekketriks. «Æsj» er bare fornavnet…