[Anne-Line i Wonderland]

7

Etter to dager i Las Vegas kan jeg trygt si at noen ganger føles det som om jeg har falt gjennom et kaninhull og havnet på et småabsurd sted der de fleste er litt… spesielle. Hvor ellers kan man vel se følgende ting i løpet av en halv time:
1) Supermann, Batman, Elvis, mini-Elvis, stormtrooper, et par Transformers.
2) Frihetsstatuen, Empire State Building, Eiffeltårnet, Kheopspyramiden.
3) Hud, mye hud.

Jeg har allerede rukket å gå meg vill inni et par–tre hoteller (som hvert er på størrelse med en middels stor landsby), sett ting jeg aldri i min villeste fantasi kunne forestille meg (Mikke og Minni Mus på flatfylla), og enda har jeg ikke sett en brøkdel av det som finnes her.

Torsdag morgen ankom jeg Las Vegas etter en nokså kjølig natt på bussen (Notat til selv: Kjøp teppe før reisen til Seattle), og heldigvis fikk jeg sjekket inn på motellet med en gang jeg kom dit. Etter en kjapp oppfiffing (les: jeg stod så lenge i dusjen at varmtvannet nesten ble brukt opp) kom jeg meg ut for å titte rundt. Noe av det første jeg oppdaget, var dette:

David Copperfield på nabohotellet! Jeg var kjempefan av ham da jeg var liten, så alt med ham som ble sendt på TV og fikk sjansen til å se ham live i Oslo Spektrum i 1997. Da jeg fant ut at man kan få billett til nedsatt pris på alle showene i byen hos Tix 4 Tonight, kjøpte jeg like godt en billett til Copperfield. Sparkepiker i glitrende kostymer kan jeg se hos Radio City Hall i New York senere.

Fonteneshow utenfor Bellagio Hotel. Høy WOW-faktor.

Det var egentlig ikke så mye nytt i kveldens show; de fleste triksene hadde jeg sett hundrevis av ganger før på TV, og Copperfield er selvfølgelig blitt eldre siden sist, men det er jo likevel litt forskjell på å se barndomshelten din på TV og live. Dessuten var blikket og smilet fortsatt det samme, og jeg lot meg trollbinde av at han forsvant på scenen og dukket opp bortenfor raden jeg satt på. Åh, nostalgia.

En butikk som selger overlevelsesutstyr i tilfelle zombieinvasjon og apokalypse. «Better safe than sorry.»

Fredag var det opp og hopp tidlig på morgenkvisten for å bli plukket opp utenfor motellet og kjørt langt ute på landet for å ri.

Det var en veldig fin ridetur, men frokosten vi fikk, var ikke noe særlig å skryte av.

Da jeg kom tilbake fra rideturen, somlet jeg passe lenge og dusjet av meg stallparfymen før jeg gikk ut for å lete etter LUSH. Jeg gikk meg vill inni to hoteller på rad før jeg fant frem til Mandalay Bay, hvor målet mitt befant seg. Der kjøpte jeg en badebombe og en tinnboks til å ha såpe oppi. Motellrommet mitt har badekar, så lørdag kveld blir det badings!

Etter handlerunden (jeg motsto fristelsen til å kjøpe unyttige småting hos Urban Outfitters. Bonsai-tre, f.eks.) gikk jeg på Rice&Company for å nyte en meget velsmakende middag (bortsett fra det ulidelige lange øyeblikket da jeg kjempet mot tårene fordi jeg dyppet vårrullen min i noe jeg trodde var uskyldig «honeymustard», men som var krydret med MYE wasabi). Det ble en litt kjedelig situasjon etterpå da kortet mitt visstnok ble avvist og jeg måtte løpe til to forskjellige minibank fordi den første avviste meg før jeg fikk betale kontant. Nå viser nettbanken at transaksjon for en mislykket minibankuttak og hele tre forsøk på å betale for måltidet venter på behandling. Forhåpentlig ordner det seg, ellers blir det et dyrt måltid.

New York, New York.

7 kommentarer til “[Anne-Line i Wonderland]

    1. Ja, det var kjempehyggelig å ri litt igjen! Betalingstrøbbelet blir forhåpentlig ordnet opp i, men jeg må uansett tilbake til restauranten for å gi beskjed om hva som skjedde. Skal dog gjøre min beste for å ikke glemme å kose meg av den grunn :)

  1. Herlig å følge deg på reisen! Du opplever jo mer enn gjennomsnittet kanskje får til i løpet av år-tier. Flott hest, Rainy kommer til å bli ganske lik når hun blir voksen, samme fargen, hvite tennissokker og samme blisset i panna. God tur videre!

  2. Opplevde det samme i Roma, at kortet ble avvist 3 ganger og i nettbanken etterpå var det trukket samme beløp 3 ganger, men det gikk bra tilslutt, da butikken ga beskjed om bare 1 gangs trekking… *phu* Var ikke akkurat en billig butikk heller ;)

    Flotte bilder fra Las Vegas! Ser frem til flere bilder fra turen.

    1. Mitt korttrøbbel ordnet seg også, det var ingen transaksjon å skue fra stedet i nettbanken :) Hyggelig at du liker bildene! :D

Comments are closed.