[Alt vel i NY]

2

Jeg danser og trener og spiser godt når jeg ikke tråkker rundt i byen. Hetebølgen i det siste tvang meg til å stikke innom H&M på kjolejakt. Nå må jeg bare passe på at jeg kneler når jeg skal plukke opp noe så ikke hele verden får se hva slags farge det er på trusene mine. Kall meg gammeldags, men jeg foretrekker kjoler med fornuftig lengde, dvs. til UNDER knærne.

Utsikt over New York fra The Markle, kvinnehotellet som Stina bor på.

The Markle er et hotell for kvinner. Det er forresten veldig… kristent. Det hang «visdomsord» fra bibelen overalt og ifølge Stina er det enkelte som ber bordbønn i matsalen. Ikke helt min kopp te, slike steder.

En gruppe drev og danset på undergrunnsbanen. Bra måte å tjene noen raske lapper på.

Irish Hunger Memorial. På de lyse stripene på veggene er det skrevet forskjellige setninger om den irske hungersnøden og fra høyttalerne i taket kan man høre forskjellige mennesker lese opp setningene. Selve monumentet er også veldig fint å spasere på, som en bitte liten park.

Se, gakk-gakk! (Som om vi ikke har sett stokkender før, liksom.)

Jeg fant en kafé som heter Oslo da jeg spaserte hjem en dag!

I går var jeg i Bellport og så Cats! Til min store glede var det den gode, gamle versjonen som jeg kjenner så godt fra filmen ♥ Til tross for at jeg ikke har sett filmen på flere år, kom alle sangtekstene og koreografien frem i hukommelsen da jeg satt og så på kattene. Jeg måtte virkelig, virkelig styre meg for å ikke hoppe opp på scenen selv.

Selve turen til og fra Gateway Playhouse tok meg rundt fem timer. No kidding. Først måtte jeg ta undergrunnen fra Williamsburg til Jamaica. Så kjøre tog en time til Babylon, deretter et nytt tog til Patchogue enda en halv time til. Der måtte jeg finne riktig buss, så legg på 15 minutter til. Så var det å ta hele turen tilbake igjen, inkludert ventetid. Men det var verdt det. CATS ♥ (Og heldigvis hadde jeg med meg et par morsomme bøker: Me Talk Pretty One Day av David Sedaris og Seriously… I’m Kidding av Ellen Degeneres. Jeg satt og snøftet av tilbakeholdt latter hele tiden.)

Nå må jeg gå og vaske tøy.

2 kommentarer til “[Alt vel i NY]

  1. Så bra at du fikk med deg Cats tiltross for den kronglete reiseveien. ^^ Jeg har også et par lårkorte sommerkjoler som jeg må trene meg på å gå i. Jeg ser folk gå med den lengden hele tiden, men selv føler jeg meg skikkelig ukomfortabel.

    1. Alle går med lårkort kjole nå for tiden, ja! Kanskje jeg skulle skaffe meg symaskin og en bok om kjolesying, så jeg kan lage mine egne anstendige kjoler ;)

Comments are closed.