[Your eyes are the eyes of a woman in love]

1

Nå vet jeg nøyaktig hvordan drømmejenta ser ut. Helt siden første gangen jeg drømte om henne, har jeg vært ute av stand til å se for meg hvordan ansiktet hennes ser ut. Jeg klarer å beskrive personligheten hennes, kroppen hennes og håret hennes. Jeg vet til og med hva hun trolig heter. Men ansiktet har lenge vært som tåkelagt. Til tross for dette, visste jeg at jeg ville gjenkjenne henne med en gang jeg ser henne. Idag gjenkjente jeg ansiktet hennes på bussen.

Jenta som stod på bussen, var ikke drømmejenta. Jeg ser for meg at begge ville ha følt et lynnedslag om det virkelig var henne, men jeg følte bare hjertebank fordi jeg endelig visste at drømmejenta ligner på denne jenta. Den ukjente jenta viste ingen tegn på lynnedslag eller jordskjelv.

Resten av turen brukte jeg på å memorere hvert trekk i ansiktet hennes, for å lettere klare å se for meg jenta jeg har drømt om. Jeg merket også alle de velkjente følelsene fra en dyp og intens forelskelse, komme snikende; en myk klump i brystregionen, kribling i magen og et lett klyp over neseroten (som betyr at jeg rødmer litt).

Jeg vet ikke når eller hvor jeg kan møte henne. Eller om jeg kommer til å møte henne i det hele tatt. Venninna mi, Jenny, har en fin teori om at to personer som er ment for hverandre, ikke møter hverandre før begge er klare. Jeg har altså mye å lære og mange fisk å fiske opp fra havet før jeg eventuelt når målet. Men nå vet jeg i hvert fall hvem jeg skal se etter ved målet.

Én kommentar til “[Your eyes are the eyes of a woman in love]

  1. >Så romantiskt! Ja, jag tror man «dras» till varann när det är helt rätt, rätt tillfälle i livet. Låter fantastiskt!
    Jag drömde om min älskling innan vi träffades och såg hans ansikte i en spegel en gång.
    När vi väl träffades var allt så naturligt direkt- han sov över hos mig och stannade kvar. Nu är vi inne på år nummer 17 tillsammans.

Comments are closed.