[Hold’Em]

0

Dagen har vært begivenhetsrik. Den startet forsiktig med tidlig frokost (helledussen, det er umulig å være B-menneske her med så lyse gardiner. Øyelokkene spretter opp allerede i sju-tiden!) og Youtube-søk. Jeg lette etter tegnspråkvideoer som jeg kunne vise frem som en liten oppvarming. Dermed kom jeg over denne (OBS! Videoen har støtende innhold) som er cirka noe av det kuleste jeg har sett. Evaaaaah. Marilyn Manson tolket på ASL. Genialt.

Workshopen startet med litt tråkking rundt etter et rom å være i, og fikling med teknisk utstyr (helledussen, projektor og laptop og greier… Takk til Martine som klarte å fikse saken!) Det ble mest snakking om hva tegnspråk er, naturlige tegn, håndalfabet und so weiter. Og litt lek.

Etter lunsjen ble vi en gjeng (nåja, tre stykker) som bestemte oss for å ta en badetur. Til deres informasjon: Det har regnet stort sett hele dag, blåst stiv kuling og temperaturen har ligget stabilt på 15 grader eller mindre. Men hei! Det er sommerferie og da skal det bades! Heldigvis ble det strålende sol da vi kom til stranda. Marina (heihei!), Thea og jeg løp uti vannet i ekte Baywatch-stil og vi plasket faktisk rundt i havet en halv time før vi gikk opp.

I grevens tid, for idet vi kom opp fra vannet, begynte det å regne. Det regnet elefanter. Umulig å tørke seg og skifte til tørre klær. Så vi hutret hele veien tilbake til Sund. Jeg så ut som en Bærumsbimbo på veien hjem fra en veldig fuktig kveld på byen. Herlig. Aldri har en varm dusj vært mer deilig.

Deretter var det duket for… Hubbabubba-konkurranse! Marina og Line (eeeh, riktig navn?) startet seierssikre og jeg kastet meg inn i konkurransen på slutten. Frøken Hubbabubba 2008 ble Marina som klarte å stappe tre og en halv pakke i kjeften på en gang. Line kom på en solid andreplass med to og en kvart. Jeg ble en god treer med halvannen pakke. Tennene mine føles som om de kommer til å løsne.

En omgang Fantasi senere var det middag og etter det workshop igjen. Denne gangen ble det litt mer seriøs, med innøving av gloser og litt fremvisning og sånn. Jeg har flinke elever, dere! De er så interessert i å lære tegnspråk at de ikke ville gå da dagens klasse var ferdig. Lærerens gullunger, hihi.

Resten av kvelden ble tilbrakt med badegjengen og kortspill. Jeg lærte å spille Texas Hold’Em (og jeg hadde mye nybegynnerflaks!) og vi spilte Krig, som jeg vant etter en lang og intens kamp med Thea. Jeg regner med at det blir en del konkurranse her denne uken. Både spisekonkurranse og kortspill. Ojoj.

Konklusjon: Anne-Line har det gøy på årets Jaffis!