[Jeg har lyst på nisse på do]

0

Det har vært lite liv fra meg i det siste. Jeg har rett og slett hatt det for gøy til at jeg hadde mulighet til å sette meg ned for å krote ned et eller annet innlegg. Årets Jaffis er helt klart tusen ganger bedre enn fjoråret. Mye takket være Matkonkurranse-gjengen min. Det er umulig å ikke ha det gøy når man blir utfordret til Hubbabubba-, kremtopping-, mel- og vannkonkurranse.

Hubbabubba ble vunnet av Marina (heihei!) med tre og en halv pakke Hubbabubba i kjeften på en gang.
Kremtopping ble vunnet av meg, som var først til å få den letteste kremboksen og til å lage den mest kunstferdige kremtegningen.
Melkonkurransen ble vunnet av Thea, som fant sjokoladebiten i melhaugen på to sekunder.
Vannkonkurransen ble først vunnet av Lena som drakk 0.5 liter vann på 17,x sekunder. (Like etter ble hun slått av Martine med fire sekunder, men Martine er tolk, så hun er egentlig nøytral.)

Vi har også bare sittet i peisstua i timevis og pratet om masse rart og ledd veldig mye. Fantastiske mennesker. Jeg har ikke fryktelig lyst til å reise hjem på søndag. Jeg kommer sikkert til å grine litt. Det gjorde jeg faktisk allerede idag. Startet workshopen min med å snufse litt selv om jeg sa at jeg ikke skulle grine.

Jaja, jeg er litt sentimental.

Ikveld har det vært konsert i hagen. Sissy Wish spilte for oss til strømmen plutselig forsvant. Kul dame og bra musikk! Bilder kommer etterhvert. Litt senere hadde teatersport-gruppa oppvisning for oss. To ord: Hysterisk morsomt! Spesielt den delen der det ene laget skulle fremføre en galehus-scene på 2 minutter, 1 minutt, 30 sekunder, 15 sekunder, 5 sekunder og 1 sekund. Fabelaktig.

Nå er det dusje- og leggetid for denne gjennomfrossen frøkna.