[Yay og nay]

0

Yay:
– Jeg har endelig begynt å fikse på Foto-kategorien her i bloggen etter å ha utsatt jobben siden februar. Alle bildene har nå et passe diskré vannmerke og er så ryddig i rekkefølge og størrelse at min indre OCD-frik får orgasme.

– Jeg klarer endelig å bevege ryggen noenlunde normalt igjen etter å ha vært delvis handikappet siden stuntet mitt på mandag. Jeg måtte bare ligge hos Legevakten i en tre timers tid i går kveld og knaske Voltaren for at miraklet skulle skje.

(Lagt til klokken 09.15 dagen etter: – Og nå har jeg pokker meg klart å rydde opp i hele bloggen! Stikkord, kategorier og gudene vet hva. Det tok meg bare 11 timer og tapt nattesøvn.)

Nay:
– Mens jeg lette etter bilder jeg ønsket å ha i bloggen, oppdaget jeg at jeg på en eller annen måte har klart å slette hvert eneste originalbilde fra en danseforestilling hos KHIO fra 2008. Jeg har heldigvis kopier (med digert, forstyrrende vannmerke) på Flickr, og disse bildene har egentlig ingen personlig verdi for meg, så helt krise er det ikke. Heldigvis.

– Dere husker småsvane-dansen som Oslo Queer skulle fremføre i paraden forrige helg? Aggregaten deres konket, så de hadde ikke musikk å danse til (som om det noen gang har stoppet meg!), ergo har jeg ingen video å vise dere. Men jeg venter på lov til å legge ut opptaket jeg gjorde fra Blitz-huset, så svanedans skal dere nok få likevel.

Veldig, veldig nay:
– Den nydelige lille skjæreungen som jeg reddet fra asfaltjungelen sist søndag, avgikk dessverre ved døden onsdag morgen. Antakelig skyldtes det at det rett og slett var for sent å redde ham; gudene vet hvor lenge han satt på fortauet uten tørt eller vått, og det tok jo en stund før han fikk i seg mat fordi jeg ikke visste hva skjæreunger spiste eller hvordan man mater dem. Men i det minste var han varm, mett og trygg da slutten kom. Squishy ble begravet under en rosebusk nær der han ble funnet. Sniff.