[Verdens mest magiske sted]

5

Jeg føler meg som et nytt menneske. Jeg har tilbrakt det meste av dagen i spa-avdelingen hos Vestkantbadet, verdens mest magiske sted (etter Galtvort og Diagonallmenningen, selvfølgelig). Jeg gikk inn som et slitent vrak etter uker med hard jobbing og veldig stor dose skoleleihet, og etter noen timer kom jeg ut igjen med all spenning og negative energier massert, knadd, tøyd og banket ut av kroppen. Og nye føtter med fint klippet og polert tånegler! Ingenting er som å skjemme bort kroppen med velfortjent og avslappende thaimassasje. (Ok, med mindre du er masochist eller danser, er thaimassasje ikke for pingler.)

Vestkantbadet har flere flotte tilbud til hyggelige priser i sommer, og stedet er en interiørarkitekts nostalgiske drøm, så jeg anbefaler at du tar deg en tur eller to!

(Dette innlegget er ikke sponset, men hvis noen fra Vestkantbadet Spa leser dette og føler behovet for å skjenke meg et lite gavekort, sier jeg ikke nei takk.)

5 kommentarer til “[Verdens mest magiske sted]

  1. Hei du!
    Så hyggelig å oppdage at du har skrevet så pent om oss:-) Det setter jeg stor pris på. Send meg en mail med din adresse, så skal jeg jammen meg sende deg et gavekort på noe så spennende som kinesisk Tui na massasje hos vår terapeut Helen, som vant årets terapeutpris 2011.
    Hjertelig hilsen Jenny Adler, eier, Vestkantbadet Spa

    1. Åh, det var veldig koselig å høre at du ble glad for å lese innlegget! Og kjempesnilt av deg å gi meg gavekort! Jeg har alltid hatt lyst til å prøve Tui na, så dette tilbudet skal jeg absolutt benytte meg av :) Hjertelig takk!

Comments are closed.