[Uke 53, siste ukesoppsummering!]

0

Jeg føler meg ganske flink som har klart å poste i hvert fall ett ukentlig innlegg hele dette året. Noe helt annet enn de sporadiske og til tider lange tørkeperiodene jeg hadde i 2014 og årene før. Jeg synes det har vært greit å skrive ukesoppsummeringer, for på en måte føles det som om jeg husker ting som har skjedd bedre, og det føles som om året ikke har gått så fort. Det å skrive dagbok skal visstnok ha mange fordeler, og jeg føler absolutt at det har vært verdt å holde på med dette i hele 2015, selv om det i perioder ikke har vært så mye gøy å skrive om eller når jeg tok meg selv i å skrive statiske oppramsinger. Derfor har jeg bestemt meg for at i 2016 skal jeg prøve meg på månedsoppsummeringer, og heller prøve å blogge litt om mer aktuelle eller interessante ting mellom hver oppsummering. Krig, fred, miljø og sånn, liksom. Men først skal dere få uke 53 i kortfattet versjon!

 • På mandag fikk jeg besøk av Therese, som hadde med seg en mini-sypress i innflyttingsgave! Te, kjeks og skravling, spesielt om tegning. Det var jo hun som fikk meg til å begynne med 642 tegninger, selv om vi begge nå for tiden ikke har fått mulighet til å tegne så mye som vi helst vil.
 • Den nye, kule Kaptein Jack Harkness-kåpen min er litt for tynn til å gi god beskyttelse mot vinterkulden, så jeg kjøpte en fiolett (ok, plommefarget) mellomlagskåpe. Den var egentlig ikke til salgs, men takket være G-Sports Prismatch fikk jeg 550 kroner i avslag på den! Sparte også til sammen 800 kroner på et par hodeputer. Det er ikke ofte jeg shopper seriøst, men det er utrolig digg å gjøre et godt kupp når jeg først skal bruke penger på kvalitet!
 • Av en eller annen grunn trodde jeg at nyttårsaften var på onsdag, så jeg prøvde å sprenglese Stephen Kings The Stand i et forsøk på å bli ferdig innen 2015 tok slutt. Heldigvis fikk jeg en ekstra dag til å komme i mål. Noen ganger er det faktisk helt ok å være kronisk døgnvill.
 • Det ble enda mer shopping på tirsdag, kjøpte ting og tang til leiligheten. Jeg begynte nemlig å bli så rastløs av at det fremdeles ser bombet ut hos meg, så nå prøver jeg å være mer effektiv med å få alt på plass, selv om jeg må ta det litt etter litt. Jeg kjøpte blant annet et stuebord som var helt perfekt som nattbord, en passe stor kommode til å ha undertøy, sokker og treningstøy i, slik at jeg kan bruke plassen under senga til ting jeg ikke bruker så ofte, en magnetliste til å henge kniver på, en trappestige, tilbehør til rundovnen i stua og en ekstra panelovn til kjøkkenet. Fikk god hjelp av Mille til å få fraktet alt hjem fra IKEA/Alna Senter.
 • Hadde et lite mareritt onsdag morgen, så jeg var lys våken i 5-tiden. Meh, teite mareritt. Men fikk kommet meg tidlig opp for å løpe rundt på Majorstua i ærender før UPS-mannen kom med bokpakke fra Amazon og pappa på middagsbesøk.
 • Lagde improvisert fløtegratinerte poteter, med tomater, rødløk og Quorn-farse i tillegg til de vanlige ingrediensene. Ble faktisk veldig godt, til tross for at jeg aldri hadde laget det før eller fulgte noen oppskrift!
 • Tok en te med Allison, hyggelig gjensyn og god ASL-trening.
 • Monterte til sammen seks forskjellige ting på to dager. Og produserte sykt mye pappavfall. Nyttårsforsettet mitt for 2016 burde kanskje være å slutte å kjøpe ting som er pakket inn i hundre lag papp?

 • Ble invitert på nyttårsfest hos noen nye venner med noen gamle venner. Veldig koselig og jeg klarte å holde det gående helt til 2-tiden. Da merket jeg at energikvoten min var brukt opp og det var for mye folk rundt meg. Heldigvis fikk jeg overnattet og fikk faktisk en ganske god natts søvn, til tross for en sovende blekksprut som hadde armer og bein overalt, haha. Slapp energi, hundekos, lange samtaler, pizza og spill dagen etter ble også hyggelig.

 • Lørdag ryddet og styret jeg i stuen, flyttet masse ting fra det ene hjørnet til det andre og omvendt, men nå har jeg i hvert fall en ordentlig arbeidsplass. Tok meg også litt tid til å vaske rundt 30 sider av ungdomsromanen jeg fikk før ferien, samt klær og annet tøy.
 • Søndag morgen hadde jeg skikkelig lyst til å løpe litt og ta en kjapp runde med styrketrening. Da jeg plutselig fikk kink i nakken rett etter at jeg stod opp, ble jeg litt sur. Men problemet fikset jeg med litt Ibux gel, varmesalve og Ibumetin rett før jeg dro til treningssenteret, så da ble det trim likevel.
 • Sushimiddag og fritert iskrem (første gang, og så utrolig godt!) med moren min i Sandvika, litt kompensasjon for at jeg fikk så sunn middag forrige helg da alle andre fikk pizza.