[Uke 47, kortfattet]

0
 • Dro til døveforeningen mandag ettermiddag for å være med på en tredagers workshop for tegnspråklærerne, bare for å finne ut at jeg var en uke for tidlig. Maks døgnvill.
 • Ettersom jeg plutselig ikke har tid til å styre med flytting neste uke likevel, ble det til at jeg like godt booket tid hos et flyttebyrå for å få hele flyttingen unnagjort fredag. Tror egentlig ryggen min vil sette stor pris på at det ikke blir så mye bæring fremover.
 • Effektiv flytteforberedelser! Fikk pakket ting og tang jeg skal ha i banankasser, tok med meg ting og tang jeg ikke skal ha til Sofienberg Minigjenbruksstasjon, og tok med meg mesteparten av garderoben til leiligheten. Merket et stort behov for å utføre mer «decluttering» når jeg har fått alt til Majorstua. Jeg har så latterlig mye at jeg nesten blir kvalm.

 • Fikk min første gjest allerede tirsdag. Pernille kom innom for å beundre mens hun drakk kaffe og jeg mumset falafel. Veldig hyggelig og jeg gleder meg til å få flere gjester innom i årene fremover! Må prøve å leve litt opp til mormors ry som vertinne for internasjonale gjester.
 • Brukte mesteparten av onsdag på å pakke og torsdag slapp jeg endelig opp for ting å pakke. Jeg sier det igjen, et par runder med «decluttering» er høyst nødvendig.
 • Var på Saft onsdag kveld, veldig hyggelig kveld!
 • Bestemte meg for at torsdag skulle jeg sove i den nye leiligheten, så jeg fikk hjelp av tante Ami til å frakte noen nødvendige ting fra Grünerløkka til Majorstua. Feiret med pizza, brus og sjokolade før jeg tok den aller første dusjen i den superfine dusjen og gikk til sengs. Sov veldig godt, til tross for at det var litt kjølig i leiligheten og jeg sov på luftmadrass. Det kommer til å bli utrolig deilig å bli ferdig med flyttingen!

 • Flytting på fredag ble kjapt og greit utført av to effektive karer. Jeg stod bare og så på at de gjorde jobben, veldig godt å slippe å bære selv for en gangs skyld, spesielt siden det plutselig lå en tung sky av marihuanarøyk i trappeoppgangen. Ble jo nesten rusa bare av å stå i leiligheten.
 • Fredag kveld ble jeg med Katinka, Matilde og Jens til Elsker for å se burlesk-show. Veldig gøy, artige dansenumre (jeg likte spesielt godt Luna Sugarcane, Fifi von Tassel og Miss Novelty Starr!). Men det beste var da Fifi von Tassel dukket opp etter «Cupcake Wars» iført et plagg fra mormors leilighet!

 • Lørdag brukte jeg sju timer på å montere panelovner, rydde på soverommet, tømme 17 banankasser og fylle kjøkkenskapene. Så tok jeg en tur ut for å spise «frokost». Bra og effektiv dag.
 • Søndag husket jeg på å spise frokost til riktig tid av døgnet før jeg dro for å demontere og selge bokhyllen i den gamle leiligheten. Nå er det bare flyttevask som gjenstår, deretter overlevering, så er jeg ferdig med Toftes gate for godt.
 • Lagde omsider min første ordentlige middag på evigheter. Jeg får ikke koblet til platetopp ennå eller montert benkeplater på en stund, så det blir litt improvisert matlaging og mange ovnretter fremover. Kveldens ovnrett bestod av småpoteter, små tomater, rødløk, hvitløk og artisjokk med litt matolje, salt og pepper, og ost. Det ble enda bedre enn jeg forventet, og plutselig var formen bunnskrapt.