[Uke 32, kortfattet]

0

Hendelser:
★ Uken fikk en pangstart på mandag da jeg oppdaget at jeg hadde en legetime, femten minutter før den startet. Heldigvis ble jeg bare sju minutter forsinket selv om jeg måtte halte-løpe mesteparten av veien.
★ Fikk endelig levert inn den afrikanske lampen og en lysestake til Blomqvist på Lysaker. Tok meg en runde i visningshallen deres og så mye fint. Blant annet en nydelig bibliotekstrapp fra tidlig 1900-tallet som for tiden ligger på 3100 kroner. Og noen ikke fullt så fine ting. Litt sånn «de selger dette morkne trestykket for ørten tusen kroner bare fordi det er fra tidlig steinalder, liksom?»
★ Leiligheten ble nesten tømt på torsdag. Nesten, fordi jeg egentlig håpet at det skulle være null og niks igjen, men så tok de bare med alt smånipset, ett skap og fintøyet, og etterlot seg to fulle kjellerbod og flere møbler. Jaja, resten forsvinner til uken, heldigvis.
★ Produksjonsmøte med Ravi og co. Nå skal det straks bli fart i sakene, dere kan glede dere!

Omgivelser:
★ Blomqvists visningshall på Lysaker. Anbefaler alle å ta turen innom.

Trening:
★ Bære trepaller og diverse saker ut av mormors kjellerbod.
★ Bære et par senger med digre skuff under, noen madrasser og flere sekker puter og dyner ut av soverommet og inn i stuen.
★ Bære noen kasser bøker, noen søppelsekker klær og sko, og en haug kofferter ut av mormors leilighet.
★ En kjapp runde i treningsstudio.
★ Sykkeltur på rundt halvannen time og nesten 20 kilometer.

Kos:
★ Musikklytting og sjokoladespising på fredagskvelden.

Innkjøp:
★ Kjøpte klippekort til Subsdans. Til høst blir det vogue og waacking!
★ SAS kjørte endelig kampanje med lave priser til USA, så jeg fikk kjøpt meg flybillett til en helt åkei pris.
★ Threadless hadde sommersalg og jeg skulle bare titte litt. Plutselig så jeg at de hadde en Doctor Who-topp til salgs. Må ha det, bare må ha det. Soon, all of time and space will be mine! Bestilte også en trepakning T-skjorter med hemmelig design, siden det er spennende og siden de tre kostet like mye som én T-skjorte. Gleder meg til å se hva jeg får i posten.

Nye oppskrifter/matopplevelser:
★ Amerikansk sjokolade! 3 Musketeers, som minner om Milky Way, men litt mørkere og mer sjokoladete. Baby Ruth, som smaker som en søtere, lettere og hardere versjon av Snickers.
★ Lagde en gryte med bønner, linser og tomater krydret med berbere-krydder. Smakte veldig godt, og mildere enn cajun-gryta jeg lagde for en stund siden.
★ Glemte å nevne mozzarellapinnene fra Max som jeg smakte for første (men ikke siste gang) forrige uke. Hvis man kunne ta en bit av himmelen og fritere den, så ville det smakt likedan.
★ Favorittrundstykker fra Rema 1000 med et sjenerøst lag Bremykt, toppet med avokado og et dryss pepper.

Kultur:
★ Fikk en forhåndstitt på Ravis nye musikkvideo! Aaaah! Superkul!
★ Kjøpte billett til The Rocky Horror Picture Showpå Ringen Kino! Det blir årets happening!
★ Var på Kulturhistorisk museum med Ingrid og så på utstillingen «Ta det personlig», mumier og buddhastatuer. Hadde egentlig håpet på enda mer glitter, edelstener og tiaraer, men fin utstilling var det lell.
★ Fant plutselig ut at Spotify viser sangtekster, automatisk spilt synkront med sangen man hører på. Dette er noe jeg har drømt om i evigheter!

Tegning: