[Uke 28, kortfattet]

0

Hendelser:
★ Tirsdag satt jeg i mormors leilighet hele dagen og kjedet meg fordi ingen kom innom. Mot slutten av dagen kom en dame og nesten tømte leiligheten. Litt deilig med så godt resultat til tross for at dagen var så rolig. Dagen etter var det mye trafikk innom og enda flere ting ble tatt ut av leiligheten, men både dags- og ukesrekord ble satt på fredag med hele tre banankasser og en pose full av ting, wohoo! Nå begynner det faktisk å se ut som om leiligheten er blitt litt mindre full.
★ Jeg så at Deaf West Theatre, som Teater Manu og jeg samarbeidet med i fjor vår med stykket Sjalusi, skal spille Spring Awakening i 18 uker på Broadway i NYC til høsten. Jeg krysset fingrene, sjekket skoleruta og… Kjøpte en billett! Litt dyr billett, men bra plass nesten helt forrest. Jeg har ikke tenkt å fly over Atlanteren bare for å sitte så langt bak i salen at jeg ikke ser noe. Yes, yes, yes! Jeg er så glad for at denne sjansen dukket opp, for jeg har hatt så lyst til å se denne forestillingen helt siden jeg hørte om den i fjor vår. De spilte i Los Angeles i november/desember i fjor, men da var studentøkonomien min kaputt. De satte opp den igjen i mai/juni, men da hadde jeg eksamensforberedelser. MEN NÅ! Nå skal jeg endelig få muligheten! Og så New York da! Jeg skal endelig tilbake til New York! Og henge med alle de hyggelige menneskene jeg traff i 2012! Utropstegn, utropstegn, utropstegn!

Omgivelser:
★ Nordby shoppingcenter. Det er alltid en sosialantropologisk opplevelse å reise dit.
★ Mormors leilighet.
★ Mammas leilighet.

Antrekk:
★ SJOKKROSA joggesko.
★ Blomstrete «Hawaii»-bluser.

Trening:
★ Nesten tre timer, hvorav en time var en veldig svett sykkeltur fra Sandvika til Nationaltheatret. Ble faktisk ikke så lemster som jeg regnet med, til tross for at jeg har syklet omtrent null kilometer de siste to årene.

Kos:
★ Zorro-kos!
★ Lørdag. En hel dag med døsing, lesing, pusling.
★ En liten, men veldig hyggelig sammenkomst med Pernille, Signe, Leena, Juta, Malin og tre til søndag kveld.

Innkjøp:
★ Nye sko! Fant endelig et par sko som var behagelige for både føttene og lommeboka. Og de er knallrosa. Snakk om å bli sett i trafikken.

★ Skulle egentlig ha en solhatt da jeg gikk inn på H&M, men endte opp med en passe varm cardigan og to fine bluser.
★ Bobleplast og bølgepapp. Ikke så spennende, men veldig nyttig når jeg skal sende knuselige ting i posten.
★ Billett til Spring Awakening på Broadway, NYC!

Nye oppskrifter/matopplevelser:
★ Franske vaffelkjeks med jordbær- og sitronfyll.
★ Vann med smak av… godteri! Loka likes candy.
★ Diverse vegetargreier.
★ Lindt melkesjokolade med sitronganache. Nydelig.

Kultur:
★ Sa jeg at jeg skal se Spring Awakening i New York til høst?
★ Ble endelig ferdig med Udødelighetens elixir. Eller Uendelighetens krønike, som jeg kaller den.
★ Brukte lørdagskvelden på en tur nedover Minnegata med Backstreet Boys, med både gjensyn med de gode gamle musikkvideoene og førstegangstitt på de nyere videoene. Fjortisen i meg er veldig fornøyd.