[Uke 27, kortfattet]

0

Hendelser:
★ Spenningen da jeg omsider fant de siste delene av et helt servisesett som en bekjent kjøpte av meg. Først fant jeg delene i det store bildet tirsdag i uke 26, deretter delene på det lille bildet fredag samme uke. Mandagen etter fant jeg noen deler til og trodde settet var komplett. Det var derfor en stor overraskelse da jeg fant enda flere deler på fredag! Uansett ble både selger og kjøper fornøyde med handelen

★ Ryddet opp i bildene i gruppen «Mormors skattkammer». Klarte å bli blokkert av Fjesboka fordi jeg var FOR effektiv. Heldigvis ble blokkeringen opphevet etter noen timer og jeg fikk fullført arbeidet.
★ Apropos effektiv: Fredag ble jeg omsider ferdig med å rydde i kjelleren! Det vil si, det er fremdeles fullt opp med ting og tang der, men det er i det minste ingen flere skatter som ligger og venter på å bli oppdaget, bare noen store møbler og masse skrot.
★ Fant enda flere mynter og tenkte «Å, nei…» Tanken ble fort til «Å milde makrell!» da jeg oppdaget at den eldste mynten var fra 1885. Dessverre var ikke myntene verdt nok til at jeg fikk kvittet meg med dem i mynthandelen.

★ Fikk beundret den sotete innsiden av mormors støpejernsovn da den ble hentet for renovering. Jeg visste ikke at sot kunne legge seg i et så tjukt lag at man et øyeblikk blir overbevist om at man har et godt tak om en skikkelig hårete tarantell.

★ Etter å ha irritert meg i en evighet over å ha delvis hockeysveis hengende nedover nakken i denne varmen, tok jeg saksa fatt.

Omgivelser:
★ Mormors leilighet, som vanlig.
★ Mormors kjeller, nå som jeg er ferdig med å lete etter ting i leiligheten.
★ Mormors bakgård. (Til tross for at mormor døde i november, er det fortsatt en vane å si «mormors leilighet». Antar at niesen min kommer til å kalle det «tantes leilighet» lenge etter min død.)

Antrekk:
★ Hverdagstøy, dekket av støv og sot, og dynket i duften av eau du sous-sol humide.

Trening:
★ Bar opp flere kilo ting og tang opp på loftet.
★ Bar opp flere kilo ting og tang opp fra kjelleren.
★ Bar flere kilo støpejern over gaten.
★ Én vanlig treningsøkt i studio. Jeg orker ikke trene når det er vaaaarmt. Eller når jeg har brukt opp all energien min på å bære tunge ting dagen lang.

Kos:
★ Sitte i mormors deilige bakgård med en bok og bare lese.

Innkjøp:
★ Fant tilfeldigvis en fin glassvase i fiolett inne på en av retro-gruppene på Fjesboka. Den var fin og fiolett og kostet bare 75 kroner og jeg er altfor påvirket av pene ting etter å ha tilbrakt utallige timer i mormors leilighet.

Kultur:
★ Ble omsider ferdig med å se The Fifth Estate på DVD, samt The OthersDream House og Miss Annie Rooney på Netflix etter å ha pauset dem for evigheter siden.
★ Har sett en film hver kveld denne uken, men gidder ikke ramse opp alle titlene. Dere får heller vente til jeg poster kulturlisten min for 2015 i slutten av desember.
★ Har også lest ferdig noen bøker. Igjen; full liste kommer i desember.