[Uke 23, kortfattet]

0

Bragder:
★ Motivasjon + Mandag (Skole) = Meh. Men kom meg opp av senga, ut av huset og inn i klasserommet. Tross alt var det siste omgang før vi skal i ilden 9. og 10. juni.
★ Bestod skriftlig eksamen, hurra!
★ Prøvde å konversere rasjonelt med en person som er overbevist om at fluor (sånn som er i tannkrem, vet dere) ble utviklet av Illuminati for å hjernevaske folk slik at de kan styre oss alle gjennom tankekontroll. Kunne like godt brukt tiden min på å diskutere politikk med stueveggen.
★ Glemte at jeg byttet ansiktskrem siden i fjor sommer, så plutselig ble jeg meget ukledelig solbrent i trynet for første gang på flere år. Pinlig.
★ Klarte å åpne en veldig gjenstridig skuff under den ene senga i mormors leilighet. Fant en liten koffert med gammeldags hårtørker og dette:
Treningstid:
★ Spaserte frem og tilbake over Ekebergsletta cirka hundre ganger. Brukte omtrent fem timer, og spaserte en del andre dager også.
★ Litt over tre timer med vanlig trening (styrke, løping og dansing).

Opplevelser:
★ Stakk innom Gatsby Brukt & Antik i Markveien og tok en titt på tingene der. Materialisten i meg drømmer om å kjøpe alt det fine, skinnende blanke nipset som finnes der.
★ Gleden over å få vite at den nydelige, gamle rundovnen i mormors leilighet kan både renoveres tilbake til vedfyring og renoveres til moderne, rentbrennende standard!
★ Gleden over å oppdage at Glo Minerals Redness Reduction (som jeg hadde liggende fra før) var veldig effektivt for å skjule solbrenthet. Så slipper jeg å ikle meg niqab de neste dagene.

Kos:
★ Softis i sola/skyggen med Ingrid!

Innkjøp:
★ Eller «utkjøp», siden det for en gangs skyld var jeg som solgte noe. Solgte ganske mange småting, masse gammel alkohol og parfyme fra 80-tallet til hun som driver Gatsby Brukt & Antik.

Nye oppskrifter/matopplevelser:
★ Prøvde å kombinere min favorittfrossenpizza med artisjokk. Og plutselig sluttet artisjokk å være godt på pizza, meh.
★ Vegetartaco som ble servert på settet til TV-innspillingen jeg var med på.

TV-serie/Film:
★ Så to veldig interessante programmer på NRK, Hjernen: Død eller levende? og Hjernen til ein mordar. Begge fikk meg til å reflektere over hva jeg har lært på skolen dette året, om kognitiv utvikling, sosiale relasjoner, arv vs. miljø og så videre.

Spill:
★ Mahjong-kabal! Jeg elsker mahjong og sikler på mahjong-sett hver gang jeg er innom Amazon.com. Rundet alle brettene og nivåene på tre dager, og har lyst til å spille mahjong med fire spillere.

Bok:
★ Kom endelig i gang med å lese om gruppeprosesser i boken av Svein Stensaasen og Olav Sletta. Skulle egentlig lese denne i november i fjor.
★ Holder fremdeles på med de samme tre bøkene. Jeg trenger nye bøker, men må pent vente til etter eksamen på onsdag. Sukk…

Omgivelser:
★ For det meste hjemme, sittende på gulvet med pedagogikk-kartet mitt eller i sofaen med pensumbøker.
★ Akerselva fra Kjelsås til Grünerløkka.
★ Mormors leilighet, som vanlig.
★ Ekebergsletta på TV-innspilling.