[Ufrivillig ryddemani]

2

Er det noen som har lyst til å være med til IKEA på Slependen imorgen formiddag og dille litt? Jeg skal kjøpe et par småting og kanskje en litt middels stor ting (som faktisk IKKE er en bokhylle, tro det eller ei).

Jeg har vært veldig flink idag. Hadde egentlig tenkt å ligge ute et sted og lese en bok eller to. Men plutselig ble jeg overfalt av akutt ryddemani. Nå er alle gamle kvitteringer, gamle blader og overflødig papir vekk. Jeg vasket til og med søppelbøtta.

Ikke fordi jeg var ekstremt manisk, men fordi jeg oppdaget årsaken til at det har svirret småfluer i rommet mitt den siste uken: En råtten honningmelon på bunnen av søppelbøtta. Det luktet så ille av væsken fra melonen at jeg et øyeblikk trodde at noen hadde brukt søppelbøtta som toalett.

Guri. Vasket med klorin, men det lukter fremdeles litt hvis man stikker hodet oppi bøtta. Heldigvis er det ikke det søppelbøtter skal brukes til, så jeg trenger foreløpig ikke kjøpe en ny søppelbøtte. Hurra.

Var på kafé med Martine igår. Koselig! Jeg spiste foccacia med masse greier på, så det gikk litt trått å prate til å begynne med siden jeg trengte begge hendene til å holde brødet. Skal møte henne igjen idag. Kanskje få omvisning på Ullevål sykehus hvis hun ikke er altfor sliten, hihi.

Dusje.

2 kommentarer til “[Ufrivillig ryddemani]

  1. >Veldig interessant! :D
    Skulle gjerne sett enda mer, men det er vel ikke lov å snoke på ALLE områdene… ;)

Comments are closed.