[Trøtting i farlige situasjoner]

2

Hvem kom ut av biblioteket uten tre bøker og tre cder under armen?
Ikke jeg. Lånte Erasmus Montanus som planlagt og i tillegg rasket jeg med meg Odysseen, Surrogater (novellesamling av Bjarte Breiteig), to cder med The September When og en cd med Minor Majority. Biblioteket er farlig.

På skolen hadde vi oppstart av tema 4 – Blitz. Lyset i rommet var dempet/avslått mesteparten av timen, så jeg satt og nikket en del. Vi så en film om å jobbe som fotograf for National Geographic. På slutten klarte jeg å sovne, hurra. Et mørkt rom er farlig.

Etter timen nerdet jeg litt, hjalp Hildegunn med FB og kjøpte Adobe Photoshop CS3 for Photographers (MURSTEIN!). Tilfeldigvis stanset 144 Bærums Verk rett utenfor skolen idet jeg kom ut og det passet perfekt siden jeg skulle til mamma. På bussen sovnet jeg igjen. Bussen er farlig.

Trygg hjemme hos mamma installerte jeg jeg meg på sofan med L Word på kopekassa. Zorro fant ut at han ville være veldig kosete, så han parkerte på magen min og sov i en liten evighet mens jeg fikk med meg lesberiet i L.A. Koseligste kosete kosepusen, prrrr!

Etter inntak av lasagne, installering av Word og printing av diverse skolepapir, tok jeg bussen tilbake til byen. Og sovnet igjen. Våknet med vondt hode og dårlig humør. Derfor vurderer jeg sterkt å legge meg NÅ. Senga mi er ikke farlig, såvidt jeg vet.

God natt.

2 kommentarer til “[Trøtting i farlige situasjoner]

  1. >Senga mi pleier å være det farligste stedet av alle.. jeg legger meg og greier ikke stå opp igjen:P
    men litt søvn er joforsåvidt alltid bra:) og bibliotek er «litt» farlige.. særlig når man egentlgi ikke har tid til lesing..:/

  2. >Hehe, senga mi burde være farlig med tanke på hvor høyt over bakken jeg sover. Men hittil har det gått greit.
    Søvn = <3

Comments are closed.