[Trøtt livstegn]

0

Kjære leser. Det har vært litt dårlig med fyldig oppdatering de siste dagene, men nå sitter jeg på 2 Dogs og skal gjøre et forsøk. Jeg overlevde den andre dagen i Pride Park og jeg overlevde natten på Naken. Jeg ble ferdig litt før seks og la meg klokka sju. Var oppe igjen to timer senere (og da hadde jeg forsovet meg!)

Ehm…

Fikk tatt meg en kraftlur i Pride Park. Eva benyttet seg av anledningen til å ta et lite flatterende bilde av meg i sovende tilstand. Moroklump. Notat til meg selv: Ikke sov i nærheten av venner og bekjenter som har mobilkamera.

Guri, så vanskelig det er å følge en tanke når man er trøtt.

Det ble mye trasking i parken idag. Gullfisk1 kom, så og fniste. Joda, bare gøy å tømme søpla, dere. Parade ble det også. Gøy, gøy, gøy! De andre jentene fra Naken hadde en bimbo-vogn. For å si det slik: Hadde jeg vært litt eldre, ville jeg fått infarkt av sjokket det var å se den tøffe Bulkergjengen i rosa klær, sminke og blond parykk.

Hahaha.

Fikk melding fra Kirsten da jeg var ferdig i parken. Hun lurte på om jeg kunne jobbe ikveld også. Gjett hvem som dro rett på apoteket for å kjøpe krem mot såre føtter? Jeje. Liker jo å jobbe på Naken, heldigvis.

Jeg skal hjem nå. Ta en dusj og sove litt før jeg trasker på jobb. Imorgen skal jeg sove LENGE og gå så lite som mulig.