[B.I.T.C.H]

0

Det var en fin dag igår. Jeg kom til Pride Park halv tre og var der til 20-tida. Mesteparten av dagen gikk til med å sitte og se på folk, hjelpe folk som spør om ting, tusle bedagelig rundt og få gratis godteri og gratis stæsj. Og dette får jeg fribillett for, dere!

Kjøpte meg et par buttons. En med sort bakgrunn og hvit tekst: «B.I.T.C.H: Babe In Total Control Of Herself» og en rosa med gul tekst: «Punk Rock Girl». Juhu!

Dro hjem en tur og skiftet klær før jeg tuslet til Naken. Årets Frøken Flatbanker skulle kåres og for første gang skal jeg få se hvordan det går for seg. Veldig morsomt å se på. Det var en del prating, kjedelig for meg som ikke hørte hva de sa over all summingen. Til slutt var det avgjort: Frida fra Oslo er Frøken Flatbanker 2007!

Jeg hadde tenkt å dra hjem når kåringen var over. Men jeg fikk ikke lov av KM og Malin. Jeje. Men jeg fikk det kjempegøy. Kom i snakk med Frida og damen hennes. Renathe kan tohåndsalfabet, så vi hadde en eviglang samtale der Renathe stavet seg gjennom hvert ord. Jeg er blitt litt skjeløyd, men det var gøy!

Jeg la meg klokka fire. Spratt (spratt, schpratt…) ut av senga halv ni, hang opp nyvasket tøy og dro til Sats for å trene. Jeg føler meg vrak og jeg skal på jobb om en time. Det blir bedre: Jeg skal jobbe til klokka fem imorgen tidlig. Jeg bør kjøpe energidrikke.

Mat!