[Lesbeangst]

0

Det var seriøst sykt på Naken i natt. Jeg har utviklet lesbeangst. Det må ha vært minst 200 fulle lesber fordelt på to etasjer og vi hadde ikke nok ølglass til alle. Stress, jeg rakk ikke å puste. Men heldigvis gikk det bedre etterhvert.

Er glad for at jeg jobbet istedet for å feste. Orker bare ikke bli sjekket opp av noen nå og dere kan banne på at jeg har en hel flokk etter meg for tiden. Jeg aner ikke hvorfor jeg plutselig er blitt så populær. Jeje. Jeg skal være singel i sommer. Det vil si: Ikke date, ikke flørt, INGENTING. Bare venner.

Jeg trasket barføtt hjem, dusjet og la meg klokka sju. Åtte timer senere våknet jeg og stod opp. Skulle besøke mamma i den nye leiligheten og jeg hadde såpass god tid at jeg kunne tusle en tur. Kjøpte en Lollipop-is av Djaola (hei, hei!) og satt på bussen i rundt 40 minutter for å komme langt inn i blondeste Lommedalen.

Mammas nye leilighet var veldig fin. Sokkelleilighet med marmorgulv. Zorro har ikke vært utendørs enda for han er så opptatt med å utforske det nye stedet. Han var superkosekosekosete. Ih! Fine vesle kosepusekatten min.

Vi må ta ham til dyrelegen imorgen. Han har fått en merkelig klump på siden av magen. Det kjennes ut som en cyste, men han ser ikke ut til å være plaget av den, så det er forhåpentligvis ikke noe farlig. Bank i bordet.