[Tegnebrett og fotosjåpp]

5

Jeg har kjøpt meg en helt fantastisk tegnebrett. Wacom Bamboo One i størrelse A6. Slik ser skjønnheten ut. Grunnen til at jeg kjøpte meg tegnebrett, er at jeg ofte sliter med betennelse i høyre arm etter at jeg begynte på NKF. Vi gjør mye redigering og retusjering av bilder, og dette går veldig ut over armen. Idag lekte jeg litt med den nye vennen min og Photoshop. Jeg har bare én ting å si: Jeg gleder meg til å leke masse med tegnebrett!

Stockbilde fra Katanaz-Stock
(Ikke verst fotosjåpping til å være første gangen med tegnebrett, hæ?)

5 kommentarer til “[Tegnebrett og fotosjåpp]

  1. >Tegnebrett er bare helt genialt. Så utrolig mye bedre å jobbe med en musa når bilder skal redigeres. Har selv et wacom-brett som jeg knapt brukte før. Men etter at jeg gikk til innkjøp av speilrefleks så har det blitt brukt mye.

  2. >Årh, tegnebrett! :D Hvordan funker det når man rett og slett skal tegne i PS da?

    Herlig jobb med bildet forresten! Thumbs up :)

  3. >Outofbounds: Alle som driver med Photoshop på mer enn «fikse røde øyne og fjerne kviser»-nivå, burde ha tegnebrett! :D

    Janne: Det er fantastisk! Du kobler bare brettet til maskinen med USB-kabel, åpner et bilde i PS og tegner i vei som om du tegnet på et papirark :) En annen fin ting med brett er at det reagerer på press. Jo mer press, desto tykkere strek :D

  4. >Kan tenkte med det er morsommere å leke med tegnebrett enn med mus ja :s Hvordan funker størrelsen? Det er A6?

  5. >Størrelsen fungerer kjempefint! Den flaten du tegner på tilsvarer dataskjermen (det kan endres til å bare omfatte et bestemt område av skjermen etc.) Hvis du har pennen midt på flaten, er pilen midt på skjermen. Nær høyre kant eller nær venstre kant og pilen følger etter:)

Comments are closed.