[Pinlighet]

2

Til vanlig handler jeg helst på Kiwi. Men noen ganger skal jeg kjøpe inn varer som er litt… «finere» enn hva billigkjeden Kiwi tilbyr. Da går jeg som regel til ICA eller Meny. Problemet er at omtrent når jeg drar til den nærmeste ICA-butikken, havner jeg foran kassaen til den samme fyren hver gang. Jeg tenker ikke «Der er den fyren, jeg går og stiller meg i kø til kassaen hans.» Jeg tenker «Hvilken av kassaene har kortest kø? Den!» Og så oppdager jeg hvem som sitter og scanner varene, og jeg tenker «Damnit!» Det er ikke det at fyren er sær eller er uhøflig. Det er mer det at det ser ut som om han tenker «Er det den jenta NÅ IGJEN?!» når han ser meg. Kanskje det bare er meg, men jeg føler at det er litt kleint.

Er det flere som har det på samme måte?

Jeg vil heller handle hos en sånn person som jobbet på Kiwi i Brugata før i tiden. Skikkelig kundeservice, smiler til alle og spør stamkunder hvordan det går med dem. Ingenting kleine følelser der, bare «takk, det går helt flott, du!» Jeg tror jeg skal begynne å handle hos Meny på Vika istedet.

2 kommentarer til “[Pinlighet]

  1. >Haha, jeg opplevde noe av det motsatte i går. Fyren i kassa sa noe sånt som «Det er så koooselig når du kommer og handler, for du smiler alltid!»

    «Jaja, dust» tenkte jeg. Jeg har nemlig aldri handlet i den butikken før.

    Herlige bilder forresten! Vurderer å bruke deler av neste lønning på tegnebrett :)

  2. >Hahaha, kanskje du ligner på en stamkunde? ;D

    Sats på tegnebrett! Det er ikke så fryktelig dyrt heller, jeg kjøpte min for 699,- hos eplebutikken. Billigere enn å pådra seg kronisk betennelse i armen og punge ut med noen tusen til lege, medisin og fysio, sånn for å sammenligne litt ;p

Comments are closed.