[Teaser]

2

Jeg har ikke hatt tid til å skrive noe som helst her og jeg er maks døgnvill etter å ha tilbrakt en helligdag (les: søndag) på Chat Noir, så nå tror jeg at i går var tirsdag og i dag er onsdag, men det er jo i morgen og da skal vi ha forestilling på Chat Noir i to dager før jeg har velfortjent langhelg som skal tilbringes med Thea fra Bergen som jeg skal drikke kakao med på Bistrol Hotell fordi vi alltid drikker Bergens beste kakao når jeg er på den kanten av landet og i helgen skal jeg altså introdusere henne for Oslos beste kakao, og deretter er det bare to og en halv dag igjen til jeg endelig kan nyte den etterlengtet friheten min og aldri sette mine bein på det stedet på Tullinløkka igjen.

Jeg ser frem til å bli mindre døgnvill og få bedre oversikt over livet mitt.

Hva driver vi så med på Chat Noir? Sprader rundt i nettingstrømper, Madonna-bh og tyll mens vi ruller rundt i snø. Helt sant. Jeg har bildebevis.

Marianne Aulie kan bare gå hjem og vogge, jeg har paljetter på bh’en og blå tyll på stumpen!

Nå fikk du kanskje lyst til å ta turen innom Chat Noir 8. og 9. juni? Det er fremdeles ledige billetter, løp og kjøp!

2 kommentarer til “[Teaser]

  1. Jeg er helt sikker på at Stockfleths sin «Stockfleths-kakao» er enda bedre enn Bristol sin! I hvert fall om du liker 70 % sjokolade (som jeg elsker). ;) Men Bristols må testes. Hvor mye koster den?

Comments are closed.