[Slottsdrøm]

0

Jeg har sovet i et slott! Og ikke et hvilket som helst slott. Selveste drømmeslottet! (Tårnet helt bakerst i bildet er en del av slottet. Selve slottet er skjult bak bygningene i forgrunnen.) Og jeg har fått løfte om å få bruke slottet som location til fremtidige fotoprosjekter! Fikk så mange ideer da jeg kom inn der igår kveld! Gleder meg!

Innsiden var så gammeldags og sjarmerende, dere. Det var som å reise en liten tur tilbake i tiden.

Jeg var på besøk igår og så Independence Day og White Chicks med en gjeng jenter. Plutselig var klokka halv to og folk overnattet på sofa. Jeg var vel den siste av gjestene som våknet idag (kvart på ni) og det ble Godt Brød-frokost på meg mens jeg spaserte ned til sentrum. Jeg fant to kyllinger på veien.

Noen som melder seg frivillig til å massere den stive nakken min?