[Cookies og iskrem på biblioteket]

5

Hvem blir glad for en stor cookie og jordbær, personlig overlevert av en døv danser?
Elisabeth Ice Cream!

Jeg har lekt med frøken Forfatterinne idag og hun er gøy å leke med! Jeg hadde med meg et par store Deli-cookies og en kurv med jordbær. Det ble en liten piknik ved Spikersuppa mens vi pratet om ting, tang og kjærlighet.

 

Vi tok en liten runde i Oslos sidegater før vi stakk innom hovedbiblioteket. (IC: Nå kom jeg til å huske på den gangen på grunnskolen da jeg var med på en omvisning i de delene av biblioteket som ikke er tilgjengelig for allmennheten. Du hadde elsket det!)

 

En kjapp tur hjem til kollektivet mitt rakk vi også, med en liten beundringsrunde av de tre eldste bøkene i samlingen min (80-100 år).

Denne jenta er kul, dere! Takk for en koselig dag, IC!

5 kommentarer til “[Cookies og iskrem på biblioteket]

 1. >Tenker du fortjener en hilsen fra meg som har lest din blogg i en stund. Husker jeg hadde vist deg/dere rundt bibliotek da jeg hadde arbeidsuka i barne-og ungdomsavd da du gikk i 8.klasse:-)
  Hilsen Ina
  (håper du ennå husker meg)

 2. >Heii =D
  Fant bloggen din i dag, så kult!
  Vet ikke om du vet hvem jeg er, men jeg danser på KGB, og jeg forgiftet deg med hårspray i garderoben forrige forestilling (unnskyld!).
  Du er forresten helt fantastisk flink til å danse!!

  – Julie T

 3. >Elisabetc IC: Jaaaa, wheee *mosepå*

  Juliet.: Takk :D Gøy at du fant frem hit!
  Alle forgifter hverandre med hårspray når det er forestilling ;)

Comments are closed.