[Insert something funny here]

0

Jeg finner ikke ord for hvor lei jeg er av å være det nye, hippe stamstedet for ymse bakterier og virus. Jeg la meg tidlig igår og for en gangs skyld fikk jeg ti timers sammenhengende søvn, men likevel våkner jeg med mer ruskete hals. Jeg vil være frisk og jeg vil at det skal være sommervær ute!

Bah.

Tror jeg skal ta en tur til Bærum imorgen. Vil kose litt på Zorropusen min. Mjau.

Septemberry, jeg fant kyllingen! Kylling nummer 70 i samlingen min, hurra!

Dra hjem snart og lese ferdig Vampyren Lestat og begynne på De fordømtes dronning. Vampyrdilla.

Sesong 3 av L Word kommer snart ut på DVD. Men jeg er ikke helt sikker på når. I BLIKK stod det 11. juli (det hadde vært fantastisk!) og hos Play.com står det i slutten av september. Vil ha vil ha vil ha NÅ!