[Skarpsindige under vårsolen]

4

Jeg er ferdig med å lese Buzz Aldrin-boka. Det var sol ute idag og jeg lå på et teppe i hagen mens jeg leste de siste sidene. Snart sommer!

Den neste boka jeg skal pløye gjennom mens jeg sitter på bussen/t-banen/alle andre stedene enn hjemme eller blant venner, blir Don Quijote – Den skarpsindige lavadelsmann av La Mancha. Jeg prøvde å lese den en gang for noen år siden, men dessverre hadde biblioteket bare boka på dansk-norsk så konsentrasjonen sporet av etter første side.

Apropos konsentrasjon: Idag var det tango igjen og det gikk litt tregt for min del. Hvis noen av dere jeg danset med idag leser her: Tusen takk for at dere var tålmodige. Håper dere ikke fikk for mange blåmerker på tærne. Retningssans hadde vært en fin ting å ha i dans. Men etter kurset fikk jeg iallefall spikret fast følgende under topplokket: Vekt på venstre bein betyr sidesteg mot venstre. Vekt på høyre bein betyr sidesteg mot høyre.

Ocho er definitivt ikke mitt favorittsteg.

Konklusjonen er at det var veldig interessant å lære seg en ny dans, spesielt ettersom det ikke var et tradisjonelt kurs der mannen er den sterke føreren og kvinnen den underdanige følgeren.

Gjøremål for mandag:
Våkne
Skrive søknad
Sende søknad
Audiopedagog
Jazz og moderne

4 kommentarer til “[Skarpsindige under vårsolen]

  1. >Ønsker deg lykke til med Don Quijote…Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har prøvd meg på den! :D

  2. >Foreløpig går det flytende :) Det hjalp definitivt med en nyere versjon av boka ;)

  3. >Don Quijote er morsom, men ei mursteinsbok. Første bok og de 400 første sidene er den beste delen, andre bok og de 402 neste sidene, skrevet 10 år senere, er annerledes skrevet, men likevel en repetisjon av første bok, bare mer langdryg og vanskelig å få tak på. Det tok 2 år før jeg endelig ble ferdig med siste del! Mer om den her.
    God lesing!

  4. >Bra anmeldelse du har skrevet av boka :) Jeg liker ideen med «de kinesiske eskene» :)

Comments are closed.