[Sats på dans]

0

Nøtteknekkeren igår var veldig bra. Litt surrealistisk, men kjempekult. Koreografiene var helt utrolige. Electric boogie, hip hop, break, popping og så videre… Og Lady Knot spilte Clara. Jeg har vært småbetatt av henne helt siden Ravis Dødssøt.

Idag har jeg klippet håret og vært på SATS for første gangen siden september. Deilig å trene ordentlig igjen! Jeg var i bedre form enn forventet. Før jeg ble syk, løftet jeg ti kilo. Jeg klarte å løfte ti kilo idag, selv om det brant litt ekstra på slutten.

Jeg var også innom Bårdar etter timeplanen. Kortene hadde ikke kommet, så jeg skal innom imorgen og registrere meg. Kursstart på mandag, wheee! Det høyeste nivået i klassisk har bare én klasse og jeg er egentlig et par og noen hakk over «øvet»-nivå. Men man tager hvad man haver. Det blir klassisk, jazz, hip hop og flamenco i vår. Yay!

Imorgen skal jeg rydde rommet. Det ser ut som et vaskeri her, med klær til tørk overalt. Etterpå skal jeg altså til Bårdar og deretter skal jeg på kino og se Det Gylne Kompass. Fikk gavekort til kinoen da jeg ble 22, men har ikke somlet meg til å bruke det før nå. Når filmen er ferdig bærer det til Bærum for middag, forsinket pepperkakehuspynting og -spising.

Når jeg har spist meg mett på pepperkakeruin, skal jeg feste! Homovors har julereunion her imorgen. Gleder meg!