[Ny venn]

0

Hils på den nye bestevennen min: Creative Zen
Jeg ble forelsket da jeg var innom SpaceWorld og tittet. Og jeg er enda mer forelsket nå som jeg har holdt den mellom hendene mine. Jeg holder på å overføre musikksamlingen min til den nå.

Sånn bortsett fra å skaffe meg en ny bestevenn, har jeg også rukket en tur på biblioteket hvor jeg lånte Noe For Enhver (Stephen King), Stjerner som ikke svimler (Louise Boije af Gennäs. Jeg trenger lesbepåfyll etter all heteroreklamen i krimbøkene jeg har lest), Abarat: Magiske dager, krigerske netter (Clive Barker) og Damen og enhjørningen (Tracy Chevalier).

Da jeg leverte feriebøkene, gikk jeg fra skranken uten å ta imot kvitteringen som vanlig. Bibliotekaren fulgte etter meg og så ut som et uvær av eddik og sa: «Du ta den!» Hallo, hva var det for slags surpomp-oppførsel? Jeg trenger ikke og jeg vil ikke ha kvitteringen. Det er bare å kaste den i søpla, verden går ikke under av den grunn.

Var innom frisørsalongen og fikk en time hos Lars-engelen allerede imorgen. Skal bare stusse håret litt og ta en kur, håret er blitt så slitt av sola og saltvannet.

Nå er bestevennen min snart ferdig med å ta imot musikk. Leketid.