[Rudolf, det alkoholiserte reinsdyret]

3

Jeg våknet klokka fire idag av at en tarantell ble kastet i min retning. Jeg vekket sikkert Gunhild (i naborommet) med alt bråket jeg lagde da jeg prøvde å trekke vekk beina mine fra der jeg trodde monsteret lå.

Jeg drømte at jeg var i en t-banevogn som var oppdelt i seksjoner med ulike temaer. Et av temaene var Spiderman (i anledning den nye filmen). Jeg satt på en av benkene i midten, ved midtgangen. Foran meg satt det to personer. Damen til høyre hadde en tarantell på skulderen. Den krøp fremover og hoppet over på skulderen til mannen på venstre side. Mannen plukket opp den og plutselig ville alle holde den. En jente eller en gutt foran mannen slengte edderkoppen i min retning og jeg rykket til i et forsøk på å rømme.

Tromsö loftseng fra IKEA rister veldig, dere.

Seks timer senere våknet jeg igjen og spiste frokost. Til all hell hadde jeg fått tilbake deler av smakssansen i løpet av natten og jeg nøt den sunne frokosten min. Grain Delight med rømmesmak. Veldig sunn frokost.

Dagen min kan forøvrig oppsummeres slik:
-Vaske tøy.
-Middag hos mormor.
-Jordbær og vannmelon til dessert.
-Sjokoladerullekake.
-A-magasinet fra fredag.
-Tegnspråkundervisning.
-Sitte på Grünerløkka og nerde.

Hm. Ja.

Jeg ser forresten ut som reinsdyret Rudolf nå. Jeg kjøpte en åttepakning Kleenex på lørdag og brukte opp hele innen igår kveld. Idag har jeg brukt opp en hel toalettrull. Halve hjernen min ligger i søppelbøtta og nesa mi gir folk forsiktige hint om at jeg kanskje er et alkoholisert reinsdyr.

3 kommentarer til “[Rudolf, det alkoholiserte reinsdyret]

  1. >SPIDER-man og taranteller? Veldig mye edderkopper i denne underbevisstheten din? Hos meg er edderkopper problemer, noen som vil «kaste» problemene sine over på deg? (Amatørpsykologbabbel, ikke bry deg om det!)

  2. >Grøss. Hater sånne drømmer hvor man plutselig skvetter til og våkner. Dritekkelt.

    Velkommen i Rudolf-klubben, forresten. Allergisesongen skal være sånn.

    Og jeg fikk til SOL-greia! Det var fett.

  3. >Rabbagast: Jeg har edderkoppfobi, så da kan vel drømmen tolkes dithen at jeg frykter noe som ligger foran meg? :) Eller bare en dårlig drøm.

    Ingrid: Jeg er bare forkjølet, ikke allergisk, heldigvis! Så jeg slutter forhåpentligvis snart å se ut som Rudolf ;)

Comments are closed.