[Periodevis brilleslange]

2

Herlig. Synet mitt er blitt elendig. Jeg sitter og myser mot skjermen mens jeg tar meg selv i å ønske at jeg hadde brillene mine her. De ligger oppi roteskuffen og har ikke vært i bruk siden høsten 2003.

Synstapet kommer sikkert av at jeg har brukt halve natten på å snyte ut store deler av hjernen min. Hvis jeg ikke blir frisk snart, blir jeg hjerneskadet.

Guri.

I tillegg sitter jeg og lager sånne irriterende snufselyder. Jeg sitter på Elsker med Adrien. Sikkert kjempegøy å høre på meg.

Igår var jeg på kunstutstilling på Strykejernet, en kunstskole som ligger i Hausmania ved Elvebakken. Området minner meg om fristaden Christiania (Choco: Du har vel husket å google det?) og innsiden av skolen var mildt sagt surrealistisk. Iallefall kantinaen og toalettet.

Idag skal jeg på forestilling hos Bårdar. Første klasse på musikkteaterlinja som skal danse, synge og spille. Gleder meg til å se på!

2 kommentarer til “[Periodevis brilleslange]

  1. >Hej.

    Du har en søt blogg. Trivelig lesning, rett og slett.

    Og jeg lurer på en ting; hvordan klarte du å lime koden til den sol ratings-knappen inn i kildekoden til bloggen din? Jeg får det nemlig ikke til. Kanskje jeg bare er teit.

  2. >Takk :D

    Du må gå til Layout > Template > Page Elements og der legger du til en HTML-element enten på bunnen eller i sidemenyen og limer inn SOL-koden i den :) Jeg slet også med den tingen før jeg skjønte hva jeg skulle gjøre ;)

Comments are closed.