[Quiz på lyttetrening]

2

Jeg går fremdeles til audiopedagog og har gjort store fremskritt på veldig kort tid. Det er alltid moro å bruke litt tid på å stirre i veggen og prøve å høre hva som blir sagt. Nå har jeg kommet såpass langt at vi har begynt med quiz til lyttetreningen, istedet for vanlige setninger og korte historier.

Ikke bare er jeg ganske flink til å høre spørsmålene, jeg er også uventet flink til å svare på dem. Idag fikk jeg audiopedagogen til å gape av overraskelse da jeg svarte rett på spørsmålet om hvilket land Dhaka er hovedstad i, uten å tenke etter. Takk til Bangla-Heidi som har æren for at «Dhaka er hovedstaden i Bangladesh» er lagret i underbevisstheten min.

2 kommentarer til “[Quiz på lyttetrening]

  1. >tusen takk for kommentar, den var veldig til nytte for meg:)

    interessant blogg forresten, den har til og med havna i favoritter på nettlesern min:)

Comments are closed.