Heaven is a secret

12


Himmelen er en hemmelighet, sang Spandau Ballet. Og jeg så for meg en dagbok som skjuler denne hemmeligheten. Dagboka kjøpte jeg hos Tanum. Jeg lette etter en vakker dagbok med hengelås, for hengelåsen ville understreket utsagnet om at himmelen er en hemmelighet, men dessverre fant jeg ingen hengelås-dagbøker som ikke var prydet av Diddl og vennene hans. Bah, unger nå til dags har ikke peiling på estetikk. Alternativet var å fotoshoppe inn en hengelås med ditto nøkkel. Men vet dere hva? Det så ikke bra ut. Så jeg nøyde meg med å ta fotoshoppingen helt ut med alt det andre istedet. Ble meget fornøyd for jeg har lenge hatt lyst til å lage noe slik som dette.

Jeg brukte denne oppskriften for å få den gammeldagse stilen og teksturen fant jeg i denne pakken.

12 kommentarer til “Heaven is a secret

 1. >Antidamen:
  Tusen takk! Jeg skrev faktisk «artsy» da i første utkast til teksten om bildet ;D Det er et bra ord for et slikt bilde!

  Kine:
  Takk, hyggelig å høre at du likte konseptet :)

 2. >Yey, takk! Delen med himmelen var ikke lett å få til, jeg måtte ha to forsøk. Første forsøk mislyktes fordi jeg justerte på skjermen og da datt strømledningen ut (og jeg hadde naturligvis ikke lagret ;p). Andre forsøk gikk bedre, men det var mye pirkearbeid for å få himmelen til å passe inn i boka :) Er fornøyd med innsatsen min :D

 3. >Det var kjempe stilig, Ithil! :) Må bare fortelle deg at jeg har sett på hele bloggen din, bare fordi det var umulig å løsrive seg. Du er utrolig dyktig. :) Jeg liker spesielt godt at du deler hva du har tenkt når du har tatt bildet.. :)

 4. >Kjempekoselig å høre, mirakelmirakel! Håper du vil følge med på denne bloggen. Dette bildet er det første i langtidsprosjektet mitt som går ut på at jeg skal gjenskape de indre bildene jeg får når jeg hører på ulike sanger. Det skal bli 30 bilder til slutt, så du kan glede deg ;)

 5. >Kjempefint! Det er sånn jeg så for meg stemningen i «Alle mine kjære» av Alice Sebold, som forsåvidt også handler om himmel. Du blir bare flinkere! :-)

 6. >Takk for kommentar ^^ Flott at du synes at jeg utvikler meg :D
  Boka hørtes spennende ut, så jeg la den på huskelista mi hos biblioteket :) Skal låne den så snart jeg er ferdig med de… *telle* 7-9 bøkene jeg har på nattbordet nå ;)

 7. >Kult prosjekt og veldig fint gjennomført..

  Det med å lagre med jevne mellomrom er en vanskelig sak som jeg sliter med selv også… spesielt når jeg tester om koden virker eller ei, og jeg sendes i en uendlig feilmeldingsloop… ;)

 8. >Råstilig bilde, elsker det drømmende, nesten litt nevrotisk. Morsomt med mange farger og liker at skoene ligger på gulvet ved.

  Du er flink =)

 9. >Ivar:
  Det er så vanskelig å huske på å lagre når man er intenst oppslukt av arbeidet. Jeg vurderer å begynne å ha mobilalarmen på slik at jeg blir påminnet hvert 10. minutt eller noe. Bra teori, men det gjenstår bare å praktisere den ;)

  Barbro:
  Tusen takk for den fine tilbakemeldingen ^^

Comments are closed.