[Pustepause i hverdagen]

2

I disse kjølige desemberdagene er det sikkert mange som stresser hodet av seg med jobb, gaver, baking, fest… Da er det godt å kunne ta seg en liten pustepause. Stoppe verden for en kort stund og bare fokusere på seg selv. Hva er vel bedre enn å ta en tur innom nærmeste spa og bli skjemt bort? Eller kanskje du lurer på hva du skal gi i gave til «den som har alt»? Gavekort til et hyggelig opphold på et spa, selvfølgelig!

For en stund siden skrev jeg et innlegg om mitt forrige besøk hos Vestkantbadet Spa. Ved en tilfeldighet fant eieren, Jenny Adler, frem til innlegget, og hun ble så glad at hun tilbød meg et gavekort på en tui na-time med den dyktige massøsen Helen. En riktig hyggelig gave! Jeg bestemte meg for å spare gavekortet til jeg ble ferdig med den femukers studien min («Fra dramatisk tekst til scenisk tegnspråk», et samarbeidsprosjekt mellom KHIO og Teater Manu), slik at jeg kan «belønnes» for god innsats som dramastudent.

I dag dro jeg omsider til Vestkantbadet igjen, og som alltid var det en behagelig opplevelse å tre ut av den kalde hverdagstrafikken utenfor og gå ned i roen og varmen i de flotte lokaler — art deco-interiør, man må bare elske det. Etter en kjapp dusj for å skylle vekk svetten fra ballettklassen ble jeg hentet av Helen og vist inn på et avlukke. Der var det bare å legge seg ned på benken og nyte 55 minutter med velvære.

Tui na er kinesisk massasje som kombinerer flere metoder fra tradisjonelle metoder, bl.a. massasje av muskler for å løse opp spenning, massasje av trigger-/akupunkter for å gjenopprette flyten i kroppen (Qi Gong) og lett manipulering for å få musklene og skjelettet i balanse. Tui na-massasjen hos Vestkantbadet Spa utføres uten olje; isteden blir det lagt et håndkle over deg og du får massasjen gjennom dette, noe som passer veldig bra for de som ikke liker å gå rundt med klinete kropp eller kanskje ikke tåler massasjeolje særlig godt, slik som jeg.

Etter timen følte jeg meg atter som et nytt menneske — jeg blir nærmest gjenfødt hver gang jeg er på Vestkantbadet — og gikk for å løse inn gavekortet. Tilfeldigvis var det Jenny selv som stod i resepsjonen, så da fikk jeg gleden av å hilse på henne. Hyggelig dame! Alle som arbeider på Vestkantbadet er hyggelige, selvfølgelig.

Så hva venter du på? Løp og sjekk ut Vestkantbadet Spa! De har også en kalender med mange fine tilbud.

Dette innlegget er skrevet som en takk for gavekortet/sponsingen jeg mottok.

2 kommentarer til “[Pustepause i hverdagen]

Comments are closed.